StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ці речі травмують: Могилевська розповіла, як виховує прийомних доньок

30 березня 2024, 10:31
Співачка Наталя Могилевська поділилася своїми методами виховання.
Наталя Могилевська з доньками
Наталя Могилевська з дочками / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Народна артистка України, співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська розповіла про те, які методи виховання є неприпустимими для неї.

За словами артистки, яку цитує uworld.news на не використовує крик і фізичну силу для покарання дітей.

"Я не б'ю і не кричу. Ці речі травмують і травмували мене. І взагалі травмують людей. Я сьогодні читаю книжки, як потрібно виховувати. І я розумію, що нормальна спокійна бесіда, очі, які зрозуміли тебе, це набагато швидший спосіб, як навчити дитину. Дати по попі, це довгий шлях. Через травми, через образи та інші. Тобто це дитяча поведінка в батьків", - розповідає зірка.

відео дня

Хто така Наталя Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Вона також додає, що доросла поведінка - інша. "Давай сядемо, поговоримо, що тобі незрозуміло. Я для тебе повністю безпечна. Давай так домовимося, я все одно буду тебе любити, що б ти не зробила. Чим я можу тобі як батько, як допомогти", - розповіла Могилевська в коментарі для с

Що стосується удочеріння дітей, то співачка зазначає, що рішення всиновити їх - було найкращим. "Можу сказати, що це рішення було одним із найпрекрасніших рішень у моєму житті. Перше рішення - коли я вирішила взагалі співати. І друге ось це - усиновити двійко моїх дівчат. Кращого рішення в житті я не знаю", - уточнює співачка.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше під час гастрольної поїздки до Львова Наталя Могилевська стала героїнею одного з роликів популярної української блогерки Маші Батіг, яка, серед іншого, робить огляди на вміст зіркових сумочок.

Раніше також співачка Наталя Могилевська випустила зворушливий кліп на трек "Під ковдрою", в якому показала сімейну ідилію з чоловіком і дітьми.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти