StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ще одна українська співачка встала на бік Росії

17 вересня 2022, 14:38
Виявилося, що українська актриса "сильно любить Росію", незважаючи на те, що та вбиває її співвітчизників.
Ще одна українська співачка встала на бік Росії
Ірина Мохова з її чоловік

Українська актриса Ірина Мохова, яка переїхала жити до свого чоловіка в Росію, стала на бік українського ворога і вбивці, Росії.

Як розповів її чоловік Олександр Мохов виданню "Комсомольська правда", в Україні залишилися родичі зрадниці і вони всіляко намагаються забрати її собі.

"Ми з моєю дружиною за нашу країну. Вони-за свою. Але ми розумні люди, є взаєморозуміння. Думаю, розколу через це немає. Це наша сім'я. Все інше не першорядне. Для мене Україна як друга батьківщина. І я з болем ставлюся до того, що там відбувається. При цьому я великий патріот своєї країни. Я шалено люблю Росію. І моїй дружині, яка теж стала росіянкою, дуже подобається Росія", - каже любитель російського світу.

відео дня

Однак, за його словами, в Україні залишилися Тато, мама, сестри актриси.

"А як від цього відректися? Я не влажу в політику держави, але я дуже хочу, щоб скоріше закінчилося кровопролиття. Напишіть правду - ми не проти Росії і не проти України. Ми за любов і мир", - говорить російський актор, незважаючи на те, що росіяни створили геноцид.

Нагадаємо, раніше Дар'я Петрожицька розповіла в інтерв'ю Аліні Дротюк, що тільки один актор Дмитро Бєлякін зважився висловити співчуття Дарині. "Так само одна людина. Один актор Російський подзвонив. Белякин. Він десь на третій день війни подзвонив і дуже довго мовчав", – поділилася зірка.

Російський актор насилу підбирав слова, але все ж сказав, що йому соромно. "Я сказала:"Якщо не знаєш, тоді не говори". Після цього більше ніхто. І навіть колишній", - додала вона, згадавши свого колишнього хлопця з РФ Іллю Денискіна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти