StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олена Зеленська відверто зізналася, що сказала б Путіну при зустрічі

19 лютого 2023, 18:08
Перша леді України підкреслила, що це - єдиний меседж, який хотіли б донести українці.
Олена Зеленська
Олена Зеленська розповіла, що в першу чергу хоче сказати Путіну / instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді України Олена Зеленська за час повномасштабної війни в Україні виголосила чимало гучних і змістовних промов. Однак в інтерв'ю південнокорейському телеканалу Channel A, вона зізналася за яких обставин її красномовство могло б вичерпатися.

У дружини президента Укарини запитала, що б їй хотілося сказати володимиру путіну, директору країни-агресора, прямо зараз. Вона заявила, що ні за яких обставин не хотіла б говорити або бачитися з цією людиною.

"Будь-хто, якщо до нього прийшли вбивати, не хоче зустрічатися з людиною, яка надала такий наказ", - каже Зеленська. Також вона зазначила, що ніякі слова не дійдуть до адресата в тому вигляді, в якому вони задумані - всі послання, які представники України передавали і передають президенту-тирану, спотворюються пропагандою або просто ігноруються.

Але, поміркувавши трохи, Олена Зеленська додала: "Мені здається, єдиний меседж всіх українців: "Відчепіться від нас", і все. Їм не потрібні наші меседжі, їм все одно на те, що ми можемо їм сказати, на думку світу, тому це химерне завдання, яке не може бути виконане".

Нагадаємо, нещодавно перша леді України Олена Зеленська з'явилася на обкладинці цифрової версії легендарного закордонного видання про моду Vogue.

Знімки робила особисто всесвітньо знаменита фотограф Енні Лейбовіц. Вона для зйомок спеціально прилітала до Києва.

Але поза на знімку, в якій сиділа перша леді на сходинках офісу президента, у багатьох користувачів мережі викликала гнівну реакцію. Мовляв, на фото Зеленська виглядає аж ніяк не жіночно.

За неї заступилися безліч відомих і медійних людей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти