StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олена Шоптенко чесно висловилася про репутацію Влада Ями

4 червня 2023, 22:10
Хореограф відповіла на питання про долю колеги по "Танцях з зірками" на українському телебаченні.
Олена Шоптенко, Влад Яма
Олена Шоптенко розповіла, що думає про втікача Влада Яму / колаж: Главред, фото : instagram.com/alena_shoptenko, instagram.com/vladyama_official

Український танцюрист і хореограф Влад Яма вже більше року живе в США - з початком повномасштабної війни в Україні він виїхав за кордон разом з родиною. Раніше артист користувався всеукраїнською любов'ю, але сьогодні став суперечливою фігурою.

Днями танцюрист заінтригував своїм нібито поверненням до Києва. Втім, достеменно поки не відомо, чи правда це. Так чи інакше український шоу-бізнес розділився в думках про Влада Яму: одні не схвалюють його виїзд, інші переконані, що не мають права судити про інших, а висновки воліють робити вже після перемоги України.

Свою думку про колегу також висловила танцівниця, хореограф і зірка шоу "Танці з зірками" Олена Шоптенко на своїй сторінці в Instagram. На хвилі новин про повернення Ями в Україну, він знову став "гарячою темою".

відео дня

Так у Шоптенко, яка також є в нашій країні вельми впізнаваною медіаперсоною, запитали її думку про те, чи вдасться Владу Ямі відновити колишню популярність і затребуваність на телебаченні.

"Кожен робить свій вибір. Чесно кажучи, не думаю про це", - повідомила хореограф.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко розповіла, що думає про втікача Влада Яму / instagram.com/alena_shoptenko

Нагадаємо, раніше Ліліана Кудлай, дружина танцюриста Влада Ями, на своїй сторінці в Instagram розповіла, чому він не повертається на батьківщину в такий складний для неї період. Жінка зазначає - вони з чоловіком займаються волонтерством і допомагають співвітчизникам на "своєму фронті".

А питання, чому він не відправив сім'ю в безпечне місце, а сам потім не пішов воювати, Ліліана і назвала нетактовним, і натякнула на "свої причини", які можуть бути у кожного.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти