StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олена Кравець висловилася, в чому біда українських знаменитостей

7 вересня 2023, 20:09
Колишній резидент Студії "Квартал-95" зазначила, що відносини з шанувальниками грають в цьому не останню роль.
Олена Кравець
Олена Кравець поділилася роздумами про українських зірок / колаж: Главред, фото: instagram.com/lennykravets

Українська акторка, комік і ведуча Олена Кравець на відміну від багатьох інших українських знаменитостей не "живе" в Мережі - свої сторінки вона веде виключно за власним бажанням. І часто цього бажання просто немає.

І цей факт її саму дуже тішить, адже Кравець вважає, що прагнення бути постійно на виду і задовольняти або навіть передбачатися очікування аудиторії шанувальників для зірок є згубним. Про це вона розповіла у своєму інтерв'ю для "Розлючена".

"Це ілюзія того, що тобі потрібно задовольняти чиїсь очікування. Тобі здається, що люди від тебе чекають ось цього, і ти починаєш жити відповідно до їх очікувань. І втрачаєш себе, і коли ти втрачаєш себе, ти потім втрачаєш і цю аудиторію. Бо вона ніколи не знає, чого хоче", - розповідає артистка.

відео дня

Втім, вона ні в якому разі не знецінює позитивну енергетику, якою шанувальники здатні зарядити відому особистість. Але через це часом складно підтримувати баланс і внутрішню гармонію з собою.

"Аудиторія – це декілька сотень тисяч або десятки тисяч людей, і у кожного своє життя. І, по суті, їх з тобою нема. Навіть, якщо їх декілька мільйонів, вони не з тобою. Вони можуть писати тобі слова підтримки, і це дуже допомагає, але ти забуваєш звірятися із собою. Ось ця підміна спілкування з собою на спілкування з аудиторією, мені здається, це сумно", - пояснює Олена Кравець.

Раніше нотаріус Христина Горняк, колишня дружина шоумена Володимира Остапчука, розповіла про розставання з бойфрендом після 8 місяців відносин. Блогер зазначила, що дуже зла на екса.

Також перша леді України Олена Зеленська зізналася, що не живе з чоловіком, а також висловилася про те, як складаються її стосунки з Володимиром Зеленським під час повномасштабної війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти