StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Потрібен чоловік, а не історична постать": Зеленська про стосунки з президентом

5 вересня 2023, 17:13
949
Олена Зеленська зізналася, що не живе зараз з чоловіком.
Олена Зеленська, Володимир Зеленський
Олена Зеленська розповіла про стосунки з Володимиром Зеленським / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official

Війна, розв'язана країною-окупантом, розлучила десятки тисяч українських родин. Це не оминуло і сім'ю президента України Володимира Зеленського. Перша леді завжди стримано коментувала стосунки з гарантом, які, безумовно, сильно змінилися під час повномасштабного вторгнення.

Однак для інтерв'ю ВВС Олена Зеленська дала волю емоціям. "З чоловіком ми не живемо разом, сім'я розділена. У нас є можливість бачитися, але не так часто, як хотілося б. Мій син сумує за батьком", - розповіла вона.

Також сором'язливо перша леді зізналася, що і їй дуже не вистачає чоловіка. "Може бути, це прозвучить трохи егоїстично, але мені потрібен поруч мій чоловік, а не історична постать", - говорить Зеленська і зазначає, що готова долати тяготи разом з гарантом.

відео дня

Крім безумовної любові до президента Зеленського, перша леді свої переконання в його силі і стійкості будує на багаторічних особистих спостереженнях за ним. Олена Зеленська впевнена-він "дійсно володіє енергією, силою волі, натхненням і завзятістю, щоб пройти через цю війну".

"Я вірю в нього. І підтримую його. Я знаю, що у нього достатньо сил. Для будь-якої іншої людини, я думаю, ця ситуація була б набагато важчою. Він дійсно дуже сильна і стійка людина. І ця стійкість це те, що нам всім зараз потрібно", - каже дружина Володимира Зеленського.

Раніше Євген Клопотенко несподівано висловився про Олену Зеленську. Кулінар співпрацював з першою леді, і у нього часто запитують думки про сім'ю президента України.

Також Олена Зеленська розсекретила, на кого вчиться донька президента, 18-річна Олександра, і як проходив вибір майбутньої професії - хто приймав остаточне рішення, і де саме вона здобуває освіту.

Інші новини про Олену Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти