StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ектор Хіменес-Браво розкрив подробиці про свою українську пасію

1 вересня 2023, 03:10
Вперше Ектор був такий відвертий про свої амурні справи.
Ектор Хіменес-Браво з коханою
Ектор Хіменес-Браво розповів про знайомство і стосунки зі своєю українською дівчиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Колумбійський шеф-кухар і шоумен Ектор Хіменес-Браво, на превеликий жаль його українських прихильниць, не самотній - кулінар перебуває у тривалих стосунках з українкою, яку приховує від усіх. На публіці він дуже товариський зі своєю аудиторією, проте в тому, що стосується відносин, він вірить в приказку про щастя і тишу.

Лише нещодавно у своєму інтерв'ю 24 Каналу Ектор зізнався, де зустрів свою другу половинку, і що саме його в ній так сильно приваблює. Так на особисте щастя закоханих вплинула їхня спільна знайома, яка часто влаштовувала вечірки, на одній з яких кулінар втратив голову.

"Нас познайомила подруга – дизайнерка з України. Вона любить організовувати в себе вдома вечірки й одного разу там була моя кохана. Я спитав тоді: "А чому я раніше ніколи її тут не бачив?". Кохана часто була зайнята, не могла прийти. Дякувати Богу, ми зустріли одне одного й тепер не відпускаємо. Я взагалі дуже обережно ставлюсь до стосунків, але щасливий, що вдалося відшукати свою людину", - розповів Хіменес-Браво.

відео дня

Зараз пара змушена жити на відстані - вона у Варшаві з хворою мамою, він в Україні. Однак Ектор часто їздить до коханої, яку вважає своєю спорідненою душею.

Незважаючи на те, що вони разом вже досить давно, закоханим вдається зберегти свіжість почуттів. "Я дуже люблю спонтанність, не люблю, коли все відбувається ніби за планом. Коли ми вперше сказали одне одному "кохаю", то це було чесно, ми так відчували", - зізнається шеф-кухар.

Раніше українська акторка, зірка "Папіка" і "Сватів", Анна Кошмал відповіла на чутки про розлучення з загадковим чоловіком, чиє обличчя і особистість артистка зберігає в строгому секреті.

Також Настя Каменських показала рідкісні ніжні обійми з Потапом - про розлучення пари давно ходять наполегливі чутки, а самі артисти вже втомилися переконувати фанатів у їх хибності.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти