StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Настя Каменських показала рідкісні ніжні обійми з Потапом

30 серпня 2023, 03:00
NK старанно намагається переконати фанатів, що в її родині все буквально просякнуте любов'ю.
Потап і Настя Каменських
Настя Каменських опублікувала рідкісне любовне селфі з Потапом / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux, instagram.com/realpotap

Українські артисти Настя Каменських і Олексій Потапенко (Потап) перебувають у шлюбі з 2019 року, ще довше - в творчому союзі, який відображає їх духовну близькість відразу на декількох рівнях.

Під час повномасштабної війни їх пара неодноразово піддавалася критиці і пережила кілька гучних скандалів, на кшталт звинувачення музичного продюсера в домаганнях, чуток про розлучення та ін. До того ж Каменських і Потап перестали випускати спільний романтичний контент, який раніше так радував шанувальників.

Між тим самі артисти хором заявляють, що в їхній родині все добре. На підтвердження цьому співачка на своїй сторінці в Instagram опублікувала рідкісний знімок з чоловіком, і поміркувала про любов. На фото Потап затишно влаштувався у неї на плечі, поки Каменських обіймає його.

відео дня

"Зараз особливо важливо берегти у собі любов. Любов до себе, до рідних та близьких, до того, що ви робите та до всього, що нас оточує. Бо з любові виходять найкращі речі в житті, вона надихає на творчість, спонукає до добра та відкриває серця для найтепліших емоцій.Коли ми любимо, ми стаємо кращими версіями самих себе. Саме любов робить наше життя яскравішим та значущим, заповнюючи його чуттєвими моментами та незабутніми спогадами.Нехай любов завжди сяє в серці кожного з нас, наповнюючи цим почуттям всіх, хто вас оточує", - пише артистка.

У коментарях, в яких на подив залишився лише позитив і загальне розчулення, шанувальники пари погоджуються з думками Насті Каменських про любов, бажають їй ніжних почуттів і побільше.

Потап і Настя Каменських
Настя Каменських опублікувала рідкісне любовне селфі з Потапом / instagram.com/kamenskux

Раніше Настя Каменських розповіла про сексуальний скандал, який розгорівся навколо Потапа і його колишньої підопічної. Співачка зазначила, як це вплинуло на її стосунки з чоловіком.

Рефлексувати про ці чутки Потап не став, і знайшов для себе більш актуальну зараз тему - написав пісню про війну і нове покоління українських дітей.

Інші новини про Настю Каменських і Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти