StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ексучасник Modern Talking злякався холодів і розсварив ЄС за антиросійські санкції: Кличко відповів

14 жовтня 2022, 09:44
Ексучасник Modern Talking Дітер Болен осоромився критикою санкцій проти Росії, через які європейці нібито тепер "страждають від холоду".
Кличко, Хворий
Ексучасник Modern Talking посварився ЄС за антиросійські санкції, але нарвався на відповідь Кличка / скріншот з відео, УНІАН

Ексучасник попгрупи Modern Talking, композитор і продюсер Дітер Болен влаштував скандал, коли розкритикував санкції проти країни-агресора, Росія. Саме таку заяву музикант зробив у ефірі німецького ТБ.

Хворий, не кліпнувши оком, говорив, що саме через антиросійські санкції європейці нібито "страждають від холоду". І взагалі вважає, що з кривавим диктатором Путіним владі ЄС потрібно було сідати за стіл переговорів.

"Тепер ми повинні страждати від холоду. Я вважаю, що це [паршиво – нецензурно] відстій", – мало не жалібно сказав артист.

На таку надцинічну промову Болена практично відразу відповів легендарний український боксер-чемпіон Володимир Кличко. І на своїй сторінці в Twitter викотив цілу гнівну відповідь.

"Невже вам, Дітер хворий, байдуже, що в нашій країні гинуть люди? Вам байдуже, що Путін хоче знищити нашу країну ракетами? Вам байдуже, що ми переживаємо геноцид?",- жорстко карбував слова спортсмен.

Кличко, скрін

Далі Кличко дохідливо нагадав Болену - саме Росія напала на Україну. І тому звинувачувати у всіх проблемах, в тому числі і енергетичній кризі, німцям необхідно росіян.

"Просимо протистояти тим, хто піддається російській пропаганді. Допоможіть нам, українцям, навіть після восьми місяців війни. Будь ласка, не забувайте про нас", – підсумував Кличко.

Нагадаємо, 30 липня відомий британський музикант Стінг зупинив свій концерт у Варшаві. І попередив глядачів - демократія в усьому світі знаходиться під загрозою. Потім музикант палко засудив війну в Україні.

До того легенда світової помузики Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну - цього разу на наймасштабнішому британському музичному фестивалі — Гластонбері. Ближче до кінця свого довгого сету (2 години 50 хвилин) Маккартні кілька хвилин розмахував українським прапором.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти