StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ексучасник Холостячки звинуватив Злату Огневич у брехні і піарі

29 вересня 2021, 21:51оновлено 29 вересня 2021, 22:30
Юрій зізнався, що йшов на проект заради піару, проте не виключив можливість зустріти там любов.
Ексучасник Холостячки звинуватив Злату Огневич у брехні і піарі
Юрій Рудий на" Холостячці " / Instagram

Ексучасник проекту Холостячка, актор Юрій Рудий був серед тих чоловіків, які познайомилися зі співачкою Златою Огневич на першій вечірці шоу. Однак бажаної бутоньєрки він так і не отримав.

Юрій зізнався, що йшов на проект заради піару, проте не виключив можливість зустріти там любов.

Однак, за його словами, реальність відрізняється від тієї картинки, яку творці показали глядачам.

відео дня

На місці продюсерів Холостячки Юрій також сприймав би учасників, як ресурс створення рейтингової програми. Однак, серед учасників, йому сподобалося далеко не все.

Згідно з умовами контракту, чоловік не мав права брати участь в інших проектах. Також всім учасникам до виходу проекту на екрани забороняли розвивати сторінку в Instagram. Рудий приголомшив цікавими деталями. За його словами, для кожного учасника підготували роль, якій він повинен відповідати.

"Спочатку мене хотіли показати як байкера-інтелектуала. Добре, мені це близько. Але в підсумку вийшов якийсь грубий абьюзер. Це нонсенс. Мої друзі знають, що я добряк. Після перегляду ефіру вони були шоковані. Я теж", - розповів Юрій, передає Viva.

Він також додав, що такі ситуації можуть погано вплинути на моральний стан людини і на його репутацію.

Чоловік зазначив, що у нього було 2 мотивації взяти участь у цьому реаліті-шоу. Він не заперечував, що можуть виникнути почуття до Злати Огневич, адже любов можна зустріти де завгодно. А також це відмінний піар. Більш того, чоловік переконаний, що і виконавиця стала головною героїнею саме заради піару.

"Я розцінював це як шанс привернути увагу нових партнерів по бізнесу. Не хочу робити безапеляційних заяв, але особисто я впевнений, що всі учасники і сама Злата Огневич прийшли на шоу Холостячка насамперед заради піару", – заявив Юрій.

читайте такожЗлата Огневич зробила свій перший вибір у Холостячці: кому зірка подарувала бутоньєрку

Зазначимо, сама співачка Злата Огневич не раз говорила, що вирішила взяти участь і стати головною героїнею Холостячки заради любові.

Таким чином, можна сказати що Юрій Рудий звинуватив співачку у брехні.

Відзначимо, у другій серії Холостячки Злата відправила додому Євгенія. Співачка мотивувала своє рішення тим, що не хоче бути ініціатором у відносинах. У неї вже був подібний досвід, повторювати який немає бажання. А Женя зізнався, що ініціатива від дівчат йому дуже подобається.

Раніше ми повідомляли, що українська співачка Злата Огневич розкрила результати шоу Холостячка, які змінили її життя. Співачка зробила для себе дуже важливі висновки після фіналу шоу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти