StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ексчоловік Камалії заговорив про її "побиті" фото та зізнався, з ким живе

27 травня 2024, 21:54оновлено 27 травня, 22:32
4398
Співачка тим часом розкрила подробиці розлучення з колишнім коханим.
Камалія та Мохаммад Захур із доньками
Камалія розлучення - Мохаммад Захур розповів про життя зі співачкою та її синці / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial

У середині квітня в пресу просочилися знімки співачки Камалії з розбитим обличчям у синцях і саднах. Тоді в Мережі почали з'являтися чутки, що насильство над артисткою вчинив її колишній чоловік - пакистанський мільярдер Мохаммад Захур.

У соціальних мережах Камалія захистила батька своїх дітей і офіційно спростувала його причетність до своїх синців. Нещодавно цю ситуацію прокоментував і сам Захур.

"У нас прекрасні стосунки, краще не вигадаєш. Я не знаю (звідки взялися фото синцями - прим. редактора), але найголовніше - це не я. Можливо, це був грим, але я не знаю, що це було. Втім, це не я - не гримував і не бив", - заявив мільярдер у програмі Люкс ФМ.

відео дня

Те, що у неї з колишнім чоловіком склалися чудові стосунки, підтверджує і сама Камалія. Вони залишилися близькими людьми, живуть разом у Києві, коли чоловік привозить доньок, або коли співачка приїжджає провідати їх у Лондоні. Між тим Камалія і Мохаммад Захур офіційно розлучені, і будують своє особисте життя окремо.

"Ми були по шаріату одружені, по шаріату і розвелися. У нас діти ростуть, ми зразкові батьки для своїх дітей. І ми дружимо, все цивілізовано, підтримуємо один одного. Він живе з дітьми в Лондоні, а коли приїжджають до Києва, то тоді всі разом живемо в одному будинку. Коли я їжджу до них в гості, то ми теж живемо всі в одній квартирі. Майно ще не ділили", - розповіла зірка.

Хто така Камалія

Камалія - українська поп-виконавиця, акторка, модель, автор-виконавець. Заслужена артистка України.

За даними Вікіпедії, кар'єра Камалії як співачки розпочалася 1993 року на фестивалі "Червона Рута". Після цього вона поїхала до Москви, де перемогла в конкурсі "Телешанс".

У 2004 році Камалія була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Переможниця конкурсу "Місіс Світу" 2008 року. У 1999 році авторська пісня Камалії "Люблю тебе" - була визнана переможцем фестивалю "Пісня року".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що українська співачка і переможниця Євробачення-2016 Джамала втретє стала мамою. Артистка показала перше фото немовляти, розкрила його стать та ім'я.

Також Народна артистка України, акторка Ольга Сумська розповіла, чому не знайшла собі "багатого чоловіка" і відкрила правду про шлюб з актором Віталієм Борисюком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти