StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Його рідні в курсі: Данилко розповів, як зважився продати легендарне авто Фредді Мерк'юрі

15 листопада 2022, 14:05
Андрій Данилко, який продав легендарний автомобіль Rolls Royce Silver Shadow, який раніше належав солісту Queen Фредді Мерк'юрі, пояснив причини вчинку.
Данилко, Роллс-Ройс,
Данилко розповів, як зважився продати легендарне авто Фредді Мерк'юрі / Instagram в. Сердючки, УНІАН

Легендарний український музикант і комік Андрій Данилко (більш відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка), який продав на аукціоні Сотбіс легендарний автомобіль Rolls Royce Silver Shadow, що колись належав солісту культової групи Queen Фредді Мерк'юрі, розповів про причини свого вчинку, повідомляє портал "Факти ICTV".

"Ми хотіли придбати цю машину для фанатів Євробачення, які люблять Queen, і подарувати від України для музею Фредді Мерк'юрі в Лондоні. Але щодо музею була брехня, його не виявилося. Я був розчарований і не знав, що робити. Машина вимагає обслуговування. Парковка коштує величезних грошей, де вона і простояла майже 15 років", – розповів він.

За словами артиста, виручені гроші від продажу машини ‒ 11 мільйонів гривень ‒ підуть на будівництво реабілітаційного центру в Україні.

Причому, каже Данилко, про продаж автомобіля знають і родичі легендарного вокалістка Queen – сестра і племінник.

"Племінник дзвонив, щоб дізнатися історію цієї машини і що з нею зараз. Думаю, що аукціону і всій цій сумі Фредді був би радий. А саме тому, що ця машина принесла комусь допомогу", - підсумував український артист.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко висловив думку, що правляча верхівка РФ насправді - усього лише безвольні маріонетки, а всю владу президент-диктатор зосередив виключно у своїх руках.

Зокрема таке враження справляють костюми і мундири на офіційних особах РФ, які надіті на них на офіційних заходах. За словами Данилка, виглядають вони, ніби зняті з чужого плеча.

У відповідь завзятий путініст, цирковий дресирувальник Едгард Запашний, вийшов з себе.

"Як Данилко обгадив нашу країну на "Євробаченні"? А наша еліта, яка сьогодні втекла, постійно повертала Сердючку на ринок. Повернула, Данилко багато забули. А зараз він в київському метро в черговий раз нас обгадив. А народ-то весь час йому прощав. Зараз настав час, коли прощати нічого не можна", - істерив Запашний в коментарі російським ЗМІ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти