StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Його канал веде Діана Гурцкая": Соловйов побачив на відео з Зеленським його двійника

25 лютого 2023, 16:41
Зливний кремлівський бачок остаточно злетів з котушок і побачив замість охоронця Зеленського ще одного Зеленського.
Володимир Соловйов
Володимир Соловйов / скріншот

Пропагандистський смітник і головний зливний бачок серед російських ЗМІ Володимир Соловйов, під час свого улюбленого заняття - бризкання отруйною слиною на президента України Зеленського - несподівано "прозрів".

Зокрема, батько нетрадиційного сина-моделі, побачив на відео особистого охоронця Володимира Зеленського і вирішив, що це його двійник.

Воно написало, що навіть перевірив офіційний телеканал YouTube "українського уряду" і там знову, та що ж це таке!, охоронець і двійник Зеленського в одній особі.

відео дня

'Його канал веде Діана Гурцкая': Соловйов побачив на відео з Зеленським його двійника

Мабуть, у Соловйова погано не тільки з головою, але і із зором. Адже Зеленський і його особистий охоронець Максим - це дві різні людини.

Зеленський з охороною
Зеленський з охороною / Телеграм

Зливний бачок вважає, що в Бахмут, за який мужньо бореться українська армія, приїжджав теж Максим, а не Зеленський.

Соловйов не може повірити, що є президенти, які не сидять в бункері і за кілометровим столом, з купою двійників. А мають мужність захищати свою землю і надихати на це свою армію.

Чергову маячню Соловйова висміяв український телеграм-канал "Боже, яке кончене". "Його канал веде Діана Гурцька", - написали вони.

Нагадаємо, раніше український журналіст і ведучий Дмитро Гордон, який часто на своїй сторінці в Instagram публікує фрагменти з життя сусідньої терористичної держави Росія, поділився новим постом.

На своїй сторінці в Instagram він виклав відео-фрагмент головного пропагандистського шоу Росії - "Вечір з Володимиром Соловйовим", де в головній ролі виступає кремлівська шавка і розпалювач війни, ведучий Соловйов. На цей раз, посіпака Путіна не був настільки палким у своїх промовах, а також виглядав схудлим і змарнілим. Зверніть увагу: на Соловйові обличчя немає, схуд в два рази. Що з ним, як думаєте?"- запитує Дмитро Гордон.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти