StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сподіваюся, рак": пропагандист Соловйов сильно схуд і змарнів

16 грудня 2022, 14:06
Залишається тільки сподіватися, що пропагандист отримає по заслугах, як з точки зору закону, так і з точки зору моралі.
Володимир Соловйов
Володимир Соловйов / Скріншот

Український журналіст і ведучий Дмитро Гордон, який часто на своїй сторінці в Instagram публікує фрагменти з життя сусідньої терористичної держави Росія, поділився новим постом.

На своїй сторінці в Instagram він виклав відео-фрагмент головного пропагандистського шоу Росії - "Вечір з Володимиром Соловйовим", де в головній ролі виступає кремлівська шавка і розпалювач війни, ведучий Соловйов.

На цей раз, посіпака Путіна не був настільки палким у своїх промовах, а також виглядав схудлим і змарнілим. Зверніть увагу: на Соловйові обличчя немає, схуд в два рази. Що з ним, як думаєте?"- запитує Дмитро Гордон.

відео дня

Коментатори були як ніколи єдині в своїх припущеннях і бажаннях. Так, більшість вважає, що Соловйов готується відвідати "концерт Кобзона".

"До жиріка пора", "Гниє зсередини...", "Знає, що руки по лікоть в крові. Відповідати доведеться по повній", "Напевно, відчуває, що скоро йому кінець", "Сподіваюся, рак", "Наркота", "Може на Гаазькій дієті форму тримає?", "Гаага почала снитися", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, пропагандист Володимир Соловйов і колишній "міністр оборони ДНР" Ігор Гиркин (Стрелков) влаштували публічну сварку через війну в Україні.

Причиною стало те, що Соловйов заявив, що Гіркін поїхав воювати в Україну, але "об*****ся" і повернувся. При цьому "Стрілець" відповів в Telegram Соловйову не менш "ввічливо".

У відповідь на" наїзд " Гіркін звинуватив Соловйова у брехні і запросив його на публічні дебати.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти