StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дорофєєву і Кацуріна спіймали в РАГСі

8 липня 2023, 16:57
Парочку Дорофєєва і Кацуріна застукали в Київському РАГСі.
Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Надя Дорофєєва і Міша Кацурін мабуть, вирішили узаконити свої стосунки / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva, instagram.com/misha_katsurin

Українську співачку Надю Дорофєєву застукали в одному з київських РАГСів разом з її коханим, ресторатором Мішею Кацуріним.

До слова, чутки про те, що парочка збирається одружитися, ходять вже давно. І ось нарешті в одному з телеграм-каналів з'явилося фото, де судячи з усього, Кацурін і Дорофєєва подають заяву.

На фото видно, як селебріті сидять за столом чиновниці і щось читають. Можливо, незабаром, фанати парочки стануть свідками пишного торжества.

відео дня

Дорофєєва і Кацурін в РАГСі
Дорофєєва і Кацурін в РАГСі / Телеграм канал Info Київ

Нагадаємо, раніше відомий блогер Богдан Беспалов з посиланням на власні джерела заявив, що Дорофєєва і Кацурін зіграли таємне весілля.

А банкет пара нібито зіграла в київському ресторані "Курені".

До слова, всім гостям і персоналу заклеювали камери смартфонів ‒ для того, щоб вони не робили фотографій і не знімали відео.

До того колишній чоловік Наді Дорофєєвої, співак і комік Володимир Дантес емоційно оцінив роман співачки і Міші Кацуріна, а також розповів, які стосунки зараз у любовному чотирикутнику.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти