StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дорофєєва зізналася, чи стала вона Кацуріною, та як чоловік робив їй пропозицію

18 липня 2023, 21:27
Надя Дорофєєва розповіла смішну історію про те, чому її другий чоловік двічі вставав перед нею на одне коліно.
Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Надя Дорофєєва розповіла, чи змінила прізвище після весілля, та як Міша Кацурін робив їй пропозицію / Колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва нещодавно зв'язала себе узами шлюбу з Мішею Кацуріним - ресторатором і музикантом, з яким раніше дружила сім'ями. Для шанувальників артистки це стало несподіваною новиною, адже вона приховувала, що заручена.

Втім, для самої пари шлюб був абсолютно очевидним. Про це Дорофєєва повідомила в інтерв'ю для Нашого Радіо. "Ми в принципі розуміли, що ми одружимось. Ми зрозуміли це з початку відносин", - зізналася вона.

Також співачка розповіла кумедну історію про те, як Кацурін робив їй пропозицію руки і серця. Це Міші довелося робити двічі, тому що перший раз Надя просто не розчула.

відео дня

"Пропозицію він мені зробив доволі смішно: ми на скутері їхали в цей момент, і коли він її робив, я була в шоломі і не почула її. Він псіхонув, зупинився, зліз зі скутера і каже: "А ти зрозуміла, що я тобі зробив пропозицію?" Я кажу: "Ні, я нічого не чула". І він заново це зробив", - зі сміхом згадує Додо.

Також вона прокоментувала фото у ЦНАПі напередодні того, як подружжя оголосило про те, що вони тепер чоловік і дружина. Співачка повідомила, що тоді вона виписувалася з дому, в якому жила зі своїм першим чоловіком Володимиром Дантесом. Спільна з ексом нерухомість була продана.

Також Дорофєєва прокоментувала, чи взяла вона прізвище другого чоловіка. "Я - Дорофєєва, і це на все життя", - зазначає вона.

Дивіться відео, в якому Надя Дорофєєва розповідає про пропозицію від Міші Кацуріна, і розкриває таємницю фото з ЦНАПу:

Раніше український співак і волонтер Володимир Дантес прокоментував нове заміжжя своєї колишньої дружини, співачки Наді Дорофєєвої, і розповів, чи отримав запрошення на весілля.

Також українська співачка Надя Дорофєєва відповіла на хейт через весілля з Мішею Кацуріним - вона не планує вибачатися за те, що в її серці оселилося кохання.

Інші новини про Надю Дорофєєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти