StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не всі сприймають": Дорофєєва відповіла на хейт через весілля з Кацуріним

17 липня 2023, 12:17
Заміжжя Дорофєєвої та Кацуріна привернуло до їх пари ще більше недоброзичливців.
Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Надя Дорофєєва відповіла на хейт через весілля з Мішею Кацуріним / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Скандальні розлучення українських співаків Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої, а також їх близьких друзів, рестораторів Міші та Даші Кацуріних, схоже, закінчився хеппі-ендом для всіх: зараз Дантес щасливий у відносинах з Дашею, а Надя насолоджується першим місяцем сімейного життя з Мішею.

На пару останніх обрушилася громадська критика, так як багато хто переконаний, що співачка забрала ресторатора з сім'ї. Нова хвиля хейту піднялася після весілля Дорофєєвої і Кацуріна.

Всупереч осуду, молодята щасливі разом. Співачка, яка завжди стримано коментувала своє особисте життя, на своїй сторінці в Instagram відповіла, що думає про негатив, який вилився на її союз з Кацуріним з самого початку.

відео дня

Додо м'яко натякнула, що думка суспільства в тому, що стосується її почуттів, її хвилює мало: так, вона розуміє, що ситуація вийшла не дуже стандартна, але бити чолом об підлогу і каятися вона не планує. Вона щаслива та закохана, і це для неї найважливіше.

"Ми чудово усвідомлюємо, що нашу історію не всі сприймають, бо вона не для всіх зрозуміла. Але я не хочу жити для інших і жити заради лайків. Найцінніше, що є в цьому житті - це кохання. І повірте, коли воно є - якийсь хейт цьому не завадить. P. S. Цікавий факт: перестаєш жити, щоб тебе хвалили, а про тебе пишуть ще більше, і ставлять ще більше лайків. Парадокс", - пише новоспечена дружина Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Надя Дорофєєва відповіла на хейт через весілля з Мішею Кацуріним / instagram.com/nadyadorofeeva

Раніше український співак і волонтер Володимир Дантес прокоментував нове заміжжя своєї колишньої дружини, співачки Наді Дорофєєвої, та розповів, чи отримав запрошення на весілля.

Також український дизайнер Катя Сільченко, яка створює вбрання для першої леді України Олени Зеленської, розкрила секрет фати Наді Дорофєєвої на її весіллі з Мішею Кацуріним.

Інші новини про Надю Дорофєєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти