StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Донька путініста Машкова розповіла про тюремний термін: "Ви вже знаєте, що немає життя без свободи"

15 березня 2023, 20:05
Марія Машкова назвала причину, чому боїться повертатися в РФ, поки злочинний кремлівський режим при владі.
Марія Машкова
Марія Машкова розповіла, чому боїться повертатися в РФ / instagram.com/masha_mashkova_official

Російська акторка Марія Машкова була однією з перших, хто заговорив публічно про свою антивоєнну позицію та підтримку Україні. Через це від неї відвернувся батько, актор та затятий путініст Володимир Машков.

Зараз Маша живе в США і додому повертатися вона не хоче через страх. На своїй сторінці в Instagram артистка розповіла, що в країні-агресорі її чекає реальний тюремний термін відповідно до законопроєкту "про дискредитацію і фейки", який прийняли в країні на болотах.

"Держдума РФ прийняла в третьому читанні законопроєкт про "дискредитацію і фейки". Особисто мені за всі мої пости і виступи, починаючи з лютого минулого року, може загрожувати 15 років в'язниці, якщо я повернуся в росію. Мені страшно. Перечитала Солженіцина Архіпелаг ГУЛАГ. Повертатися і перевіряти, чи посадять, не планую", - пише Машкова на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Артистка знову звернулася до українців - вона прекрасно розуміє, що не їй розповідати нам про страх, і єдине, чого їй хочеться, так це краху злочинного путінського режиму в Росії.

"Ви вже знаєте, що немає життя без свободи. Нам це лише належить дізнатися. Я не прошу нас зрозуміти. Зараз не той момент. Я не прошу нас пробачити. Це, якщо і станеться, то лише через покоління. ... Загадала, щоб злочинний режим в росії впав. У найкоротший термін. Перемогу Україні. Свободу росії від диктатора", - каже Марія Машкова.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що російського коміка Михайла Шаца, який був визнаний в РФ іноземним агентом за висловлювання проти війни в Україні, депортували з Індонезії прямо перед його концертом на Балі.

Також російський актор родом з Вінниці Анатолій Білий, який відкрито засудив війну в Україні, розповів про цькування, яку він переживає через шанувальників "русского мира".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти