До і після схуднення: Настя Каменських здивувала змінами

14 квітня 2021, 12:43оновлено 14 квітня 2021, 13:41
Українська співачка Настя Каменських, яка навесні 2019 року зіграла весілля з Потапом, показала, як вона змінилася, коли почала худнути.
Настя Каменських
Настя Каменських / кадр з блогу

Співачку Настю Каменських майже з початку кар'єри критикували за вагу і фігуру, хоча вона досить висока і красива дівчина.

Після запуску свого реаліті Дівчата рулять, Настя несподівано опублікувала старі і нові фото в бікіні, сама заговорила про свою вагу, і те, як вона привела себе в ідеальну форму.

В Instagram вона опублікувала фото за останні 5-6років, і заговорила про любов до себе.

відео дня

"До/Після... Ви знаєте, я багато років соромилася виставляти ці фото. І раніше ніколи б не показала їх. Проте... реаліті так реаліті", - говорить Настя.

Вона зізналалась, що хоч і соромилася показувати такий колаж, але вона хоче донести, що перше і найголовніше, що повинна робити людина - любити себе.

"Неважливо, скільки кілограм, неважливо, як ми виглядаємо. Головне - це прагнення і бажання ставати краще і сприймати саму себе. Ставати краще і йти до прийняття себе. Не для інших, не для коментарів, не для громадської думки. А виключно для самої себе. Я рада, що нарешті я прийшла до цього. Дівчатка, пам'ятайте про це завжди! Ви у себе найважливіші. Любіть себе", - підкреслила співачка.

Вона зазначила, що кілограми можуть зменшуватися і збільшуватися - це, на її думку не страшно.

"Нехай часто мені пишуть негативні коментарі і засуджують за вагу, засуджують, що я багато тренуюся, стежу за харчуванням, але все одно не відповідаю загальноприйнятим ідеалам 90-60-90. Але це не привід картати себе. І навіть зараз, коли я можу іноді скакати у вазі - я люблю себе такою, яка я є. Моя ідеальність - в моїй неідеальності. Про це буду з вами ділитися далі", - обіцяє співачка.

Настя Каменських
Настя Каменських / instagram.com/kamenskux/

"Все одно і ДО вогонь, коли фігура є)", "Все одно красуня", " Важливо ділитися таким. Ви додаєте віри багатьом дівчатам", "Ну не знаю мені будь-яка Настя подобається", "А мені до більше подобається Настя - вона така солодка булочка", - пишуть її шанувальники у відповідь на пост.

Після цього Настя з подругою провели чат з дієтологом, і співачка опублікувала його на своїй сторінці в соцмережах, щоб всі бажаючі могли ознайомитися з деякими правилами харчування.

Нагадаємо, що Настя Каменських в Мексиці знімає реаліті шоу Дівчата рулять. При цьому вона не забуває щодня радувати шанувальників пікантними фото.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти