StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Для мене це стрес": Сопонару розповіла, як їй довелося зніматися оголеною в серіалі "Волонтери"

10 листопада 2023, 15:25
13806
Сопунару
Ірина Сопонару / пресслужба ТЕТ

Акторка "Жіночого Кварталу" і тренерка "Ліги Сміху. Волонтерський десант 2" Ірина Сопонару знялася в новому серіалі "Волонтери" на телеканалі ТЕТ. У багатосерійні комедії вона зіграла дружину Ігоря Ласточкіна, яка допомагає йому з волонтерськими ініціативами. В одній з серій героїня Ірини разом з подругами влаштувала фотосесію в стилі ню, щоб зібрати на дрон для підрозділу екскоханого, який служить в аеророзвідці ЗСУ.

Ірина Сопонару чесно зізналася, що саме ця сцена була для неї найбільш стресовою за весь період зйомок серіалу "Волонтери". Гумористка хоч і розкута в житті, але знімати бюстгальтер перед усією знімальною групою все ж соромилася.

"Ми знімалися голі. Ми гумористки, а не актриси. Для нас зняти ліфчик – це не звичайне діло, це для нас стрес капець! Тому ми з дівчатами добряче стресанули. Але це був прикольний досвід, так би мовити", – поділилася Ірина Сопонару.

відео дня

Тоді як серіальна подруга Сопонару, також акторка "Жіночого Кварталу" Олександра Машлятіна, розповіла, що пікантну сцену вона з острахом чекала впродовж усього знімального процесу. З’ясувалося, що гумористка вперше роздягалася в кадрі й позувала на камеру топлес.

'Для мене це стрес': Сопонару розповіла, як їй довелося зніматися оголеною в серіалі 'Волонтери'

"Це перший досвід зйомки напівоголеною, тому ми з дівчатами дуже соромилися", – зізналася учасниця колективу "Тріо різні".

Нагадаємо, "Волонтери" – це новий комедійний серіал на телеканалі ТЕТ про всіх українців, які не на фронті. Про надлюдей, які не втомлюються збирати, донатити, привозити, купувати, відправляти та єднатися задля допомоги і якнайшвидшої перемоги. У серіалі знялися улюблені гумористи й "лігосмішники", які з перших днів повномасштабного вторгнення й до сьогодні не збавляють обертів своїх волонтерських місій. Це Ігор Ласточкін, Кирило Ганін, Станіслав Боклан, Ірина Сопонару, "Тріо різні" та "Ветерани космічних військ". Дивіться прем’єрні серії "Волонтерів" з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти