Як швидко схуднути на 10 кг за схемою Юлії Панкової

10 серпня 2020, 02:36
Дієти, посилені вправи і голодування найчастіше просто шкодять здоров'ю, а не ведуть до схуднення. Як варто поміняти спосіб життя, щоб схуднути на 9 кг, розповіла Юлія Панкова.
Юлія Панкова
Юлія Панкова / Instagram

Телеведуча Нового каналу Юлія Панкова планувала народжувати дитину зі своїм чоловіком, приймала гормональні препарати і налягала на різну смакоту, і в результаті поправилась на 9 кілограм.

Після тривалих розпитувань і прохань шанувальників, Юлія Панкова розповіла, що потрібно робити, щоб схуднути на 9 і більше кг, як вона.

"Як я схудла на 9 кг. Дівчата, обіцяла для вас скласти список того, що потрібно робити, щоб попрощатися з кілограмами. Це мої перевірені правила і поради (адже про те, що я пробувала - можна скласти мемуари (і гречка була, і кето, і білкова, і інтервальний голодування і інсулінові вимірювання і походи до дуже крутих дієтологів) .... ", - розповіла вона.

відео дня

Юлія Панкова каже, що ці принципи варто впроваджувати в своє життя, а їх швидкість і ефективність залежить від бажання схуднути.

"Лише важливо! - виконувати кожне з них. Ви можете ці правила впроваджувати поступово, граючись, в своє життя) Вони дуууже прості, але найефективніші). Тут лише питання в вашій організації та чіткий намір і кінцево любові до себе)", - пояснила дівчина.

Юлія Панкова
Юлія Панкова / Instagram

Що рекомендує Юлія Панкова щоб почати худнути:

  1. ВОДА. "Дуже важлива. Я купила собі великий глечик, щоб контролювати кількість випитого) Отже, випивати по 2-3 літри води в день. (З самого ранку-0,5-1 літра і більшу частину води / в першій половині дня, щоб не набрякати і не шкодити організму) ", - говорить Юля.
  2. СОН. "Лягаємо спати до 22-23:00. Без відмовок) нам важливо виробляти потрібні гормони, які відповідають за метаболізм) скільки б ви не гнобили себе дієтами, якщо ляжете пізніше - вага не піде", - нагадала Юля.
  3. РУХ. "Ми рухаємося протягом дня) легка зарядка (я роблю рідко) і десять тисяч кроків на день-відмінний варіант)", - запропонувала ведуча.
  4. ХАРЧУВАННЯ) "про нього напишу окремо! АЛЕ поки - виключіть ВСЕ! Смажене, солодке, випічку і картоплю) фрукти їжте окремим прийомом до 15:00) після 15:00 - ніяких вуглеводів, їмо тільки рибу (птицю) запечену або варену нежирну без шкірки і зелені овочі (на пару) ", - підкреслила Панкова.
  5. После 19:00 не їмо взагалі.

"Так я схудла на 9 кг за 5 місяців) і до речі, моя мама - теж скинула мінус 10 кг. Так, це повільно, але зараз відчуваю себе дуже добре) про харчування докладно напишу пізніше :) чим ще з вами ділитися?", - зізналася Панкова.

До речі, раз їсти можна все, що забажаєш, Юлія Панкова порекомендувала рецепт смачного варення з червоної смородини на зиму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти