Дівчата сунуть в рот довгі предмети - новий челлендж рве мережу

8 травня 2020, 16:45
Новий челлендж розриває соцмережі - Gag Reflex Challenge - в якому дівчата записують відео, демонструючи відсутність блювотного рефлексу.
Челендж з блювотним рефлексом
Челендж з блювотним рефлексом / ivona.bigmir.net

У новій соцмережі Tik Tok зародився новий челленж, який переріс у хвилю дивних відео, на яких дівчата засовують в рот довгі і великі предмети, демонструючи відсутність блювотного рефлексу.

У мережі набирають перегляди відео, на яких дівчата демонструють, як засовують собі щось в рот, показуючи відсутність блювотного рефлексу дивним способом. Вони засовують в рот великі предмети і навіть руки.

Користувачі соцмереж знаходять їх порівняно дивними, але продовжують публікувати також свої відео.

Дівчата засовують в рот великі предмети - новий челлендж дивитися онлайн:

Однак, як виявилося, спочатку в основі лежала жартівлива інструкція користувача Tik Tok @gremlin_rat в якому описується інструкція, яка нібито дозволяє "вимкнути" блювотний рефлекс.

Дівчина заявила, нібито проковтнула столовий прибор через це під час обіду.

Як "відключити" блювотний рефлекс - gremlin_rat дивитися онлайн:

Несподівано, відео набрало популярність і стало основою для іншого відео, яке зняла інша користувач Tik Tok Avery Flynn. Вона поклала на музику ролик в якому виконує інструкції gremlin_rat, і вони нібито працюють. При цьому дівчина пише, що це жартівливе відео і його повторювати не варто. Схоже, воно стало основою для створення сотень роликів, які викликають різні емоції у користувачів мережі.

Avery Flynn блювотний рефлекс дивитися онлайн відео:

Нагадаємо, під час карантину вже пройшли челлендж з подушкою, які перехопили і вітчизняні зірки, а також з переодяганням зі своїм партнером.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти