StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Діва проти Діви: Тіна Кароль зі сльозами відреагувала на публічні образи Христини Соловій

16 січня 2023, 12:56
Кароль не змогла залишити без уваги нестриманість колеги у виразах.
Христина Соловій, Тіна Кароль
Тіна Кароль відреагувала на критику її творчості від Христини Соловій / instagram.com/soloviyka, instagram.com/tina_karol

Українська співачка і учасниця проєкту Голос країни (в команді Святослава Вакарчука) Христина Соловій дала інтерв'ю для одного з українських подкастів, в якому невтішно обізвалася про творчість іншої української артистки - Тіни Кароль.

На думку Соловій, внесок Тіни в укроїномовну музику і жіночу українську поп-сцену вкрай невеликий, адже її творчість орієнтована на російську аудиторію. Вона навіть протиставила Кароль Ані Лорак, мовляв навіть у зрадниці була пара знакових альбомів "для своїх".

Провокаційну заяву колеги по сцені Тіна не залишила непоміченою, і на своїй сторінці в Instagram записала відповідь для Соловій.

відео дня

Кароль опублікувала фрагмент інтерв'ю співачки з саркастичним підписом: "Все буде добре", і емодзі, що сміється до сліз.

Схоже, невисока оцінка її творчості від Христини Соловій її нітрохи не бентежить. Кароль давно на сцені, і вже навчилася справлятися з хейтом в свою сторону. Однак і залишити подібне без коментарів діяльна натура артистки не дозволила.

Діва проти Діви: Тіна Кароль зі сльозами відреагувала на публічні образи Христини Соловій
Тіна Кароль відреагувала на критику її творчості від Христини Соловій / instagram.com/tina_karol

Раніше український співак Олександр Пономарьов поділився рідкісним фото старшої дочки Зої. Незважаючи на те, що дівчина - прийомна дитина артиста, у них склалися близькі, довірчі відносини.

Також 20-річний співак, переможець проєктів Голос країни і Голос. Діти Роман Сасанчин заявив, що повінчався зі своєю дружиною Іванною. Рік тому у пари народилася донька Елізабет.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти