StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Демі Мур показала фанатам, як виглядає важкохворий Брюс Вілліс

4 листопада 2023, 16:28
Актриса Демі Мур відвідала свого колишнього чоловіка, голлівудську зірку Брюса Вілліса і показала, як виглядає тяжкохворий артист.
Вілліс, дочка, Демі Мур
Демі Мур всіляко допомагає своєму тяжкохворому ексчоловікові Брюсу Віллісу / колаж Главред, фото Instagram і ua.depositphotos.com

Легендарна голлівудська актриса Демі Мур після того, як розпався її шлюб з іншою зіркою Голлівуду ‒ Брюсом Віллісом ‒ зуміла залишитися з ним у відмінних відносинах. І зараз, коли артист страждає від важкого мозкового захворювання (лобно-скроневої деменції), Мур намагається його всіляко підтримати.

Нещодавно днями артистка відвідала колишнього чоловіка у нього вдома. Разом з тим Мур показала, як виглядає 68-річний Вілліс, якому більше року тому поставили його страшний діагноз.

На відео, яким поділилися рідні Брюса Вілліса, Демі Мур ніжно обіймається з ексчоловіком, а він притискає її до себе і цілує.

Нагадаємо, раніше нинішня дружина Брюса Вілліса розповіла, як молодша дочка реагує на його хворобу. Емма Хемінг зазначає, що 9-річна Евелін характером схожа на свого батька, і її безпосередність змушує маму ковтати сльози.

Також стало відомо, що перша дружина актора, Демі Мур, завершила кінокар'єру заради хворого Брюса Вілліса. Емма Хемінг висловила свою думку з цього приводу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти