StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіть вагітні: Міс Всесвіт кардинально змінила правила участі

8 серпня 2022, 14:46оновлено 8 серпня 2022, 21:56
Дівчина опублікувала пост, в якому розкрила шокуючі зміни правил конкурсу краси.
Вікторія_апанасенко
Виктория_Апанасенко/Instagram

Організаційний комітет конкурсу краси" Міс Всесвіт " розіслав листи, де повідомив про неймовірні нововведення.

Як повідомила на своїй сторінці в Instagram переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2022" Вікторія Апанасенко.

За її словами, починаючи з 72-го конкурсу "Міс Всесвіт" і провідних до нього національних попередніх змагань жінки, які перебувають або перебувають у шлюбі, а також жінки, вагітні або мають дітей, зможуть брати участь у змаганнях.

відео дня

читайте також"Міс Україна Всесвіт" Неплях хвалиться багатотисячною колекцією брендових сумок

"Тобто, Міс Всесвіт знімає майже всі обмеження, які могли перешкодити дівчині здійснити її мрію. Я вважаю, що це просто неймовірна новина. Кожна дівчина має право брати участь в конкурсі краси і донести свій меседж світу", - написала Апанасенко.

За її словами, українські матусі взагалі мають супер силу і залишати їх можливості участі через застарілі норми не можна. Адже Міс Всесвіт - це не про красу, дефіле і сукнях, а про силу жінки, про підтримку дівчат у всьому світі і про можливість зробити життя кращим.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 28-річна Вікторія Апанасенко з Чернігова представить Україну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт-2022". Таке рішення організатори прийняли у зв'язку з війною на Україні.

"Нашій країні зараз не до свята, але нам потрібно використовувати всі можливі засоби, щоб привернути увагу до подій, що відбуваються в нашій державі. Саме тому ми вирішили не упускати можливість представити Україну у фіналі "Міс Всесвіт", який має 70-річну історію і транслюється в кожній країні світу. Наша місія на міжнародній арені-розповісти історію нашої країни і боротися за правду і мир на культурному фронті...",- прокоментувала президент конкурсу Анна Філімонова, повідомляє оргкомітет конкурсу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти