StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Волонтер з Чернігова: Україна визначила, хто поїде на "Міс Всесвіт 2022"

15 червня 2022, 11:28
Під час війни Вікторія активно волонтерить.
Вікторія_апанасенко
Вікторія Апанасенко готова перемагати. Фото соцмережі

28-річна Вікторія Апанасенко з Чернігова представить Україну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт-2022". Таке рішення організатори прийняли у зв'язку з війною на Україні.

"Нашій країні зараз не до свята, але нам потрібно використовувати всі можливі засоби, щоб привернути увагу до подій, що відбуваються в нашій державі. Саме тому ми вирішили не упускати можливість представити Україну у фіналі "Міс Всесвіт", який має 70-річну історію і транслюється в кожній країні світу. Наша місія на міжнародній арені-розповісти історію нашої країни і боротися за правду і мир на культурному фронті...",- прокоментувала президент конкурсу Анна Філімонова, повідомляє оргкомітет конкурсу.

Вікторія Апанасенко закінчила факультет психології КНУ ім. Тараса Шевченка за спеціальністю"Соціальна робота". Також вона професійна модель, і зараз активно підтримує українські бренди.

відео дня

читайте такожЕкс-чоловік Дженніфер Лопес одружується на "Міс Парагвай", на 23 роки молодший за нього

Віка вільно володіє українською та англійською мовами. З дитинства займалася художньою гімнастикою, бальними та сучасними танцями, малюванням, брала участь у конкурсах читців поезії та прози. Пише вірші і готує до випуску свою книгу поезії.

Під час війни Вікторія активно волонтерить, готуючи їжу для бійців ЗСУ та літніх людей у Києві.

Вікторія Апанасенко
Вікторія Апанасенко C пиріжками / Instagram/crystalvictoria

"Коли мені зателефонувала Анна Філімонова і сказала, що я представлятиму Україну на "Міс Всесвіт", я була волонтером в ресторані і мила підлогу. Мій шок складно було передати словами. Це була багаторічна мрія мого дитинства. Напевно, вперше за довгий час я заплакала від щастя", – зізналася Апанасенко.

За словами організаторів, вони вже почали співпрацювати з дизайнерами над створенням нарядів для конкурсу національних костюмів, які стануть символом сили українського народу. Вони також планують низку важливих соціальних та волонтерських проектів спільно з послами інших країн та міжнародними організаціями.

Вікторія Апанасенко
Вікторія Апанасенко / Instagram

"Я дуже люблю свою рідну Україну, і це велика честь представляти її на міжнародному рівні... Дуже важливо продовжувати говорити про війну, бути надійним тилом для наших ЗСУ. Нам потрібна підтримка інших країн, щоб зберегти життя наших людей і зупинити жорстокість Росії. Я віддаю собі звіт в такий важкий і жахливий час бути одним з послів України на міжнародній арені, говорити голосом всіх жінок нашої країни. Я їду боротися не за свою перемогу, а за перемогу своєї країни", - запевнила міс.

Зазначимо, українська модель Олеся Стефанко, яка родом з Коломиї, Карпатської області, але вже багато років живе в Маямі, в США тиждень тому народила другу дитину. "Міс Україна Всесвіт-2011" опублікувала фото в Instagram, на якому тримає новонароджену дочку на руках і розповіла, що назвали дитину Кая. "Наша маленька Кая", - підписала кадр Олеся.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти