StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дашу Квіткову зацькували за зради Добриніну - блогерка нецензурно відповіла

26 червня 2023, 16:23
У розлученні з Микитою Добриніним звинувачують Квіткову, яка нібито пішла від ведучого до іншого чоловіка.
Даша Квіткова, Микита Добринін
Даша Квіткова відповіла на чутки про зради Микиті Добриніну, коли вони були парою / колаж: Главред, фото: instagram.com/kvittkova

Блогерка Даша Квіткова і шоумен Микита Добринін справляли враження абсолютно щасливої пари, тому новина про те, що вони розлучаються, стала для шанувальників громом серед ясного неба.

Колишнє подружжя не розкриває подробиці про прийняте ними рішення, мотивуючи розлучення різницею в швидкості і напрямку саморозвитку. Однак у блогера-пліткаря Богдана Беспалова на цей рахунок свою думку.

Він повідомив, що причиною розставання Добриніна і Квіткової стала невірність останньої. Їй приписують романи з продюсером Євгеном Таллером і блогером Ігорем Лаченковим. До Таллера Даша нібито і пішла від Микити, хоча той усіма силами намагався зберегти шлюб.

відео дня

"Проблема розриву стосунків не в Микиті, а в Дар'ї. Вона у відносинах. Не в таких, що живуть разом, але разом. Її обранець – Женя Таллер. Даші він подобається, навіть дуже. Микиті доклали це все діло, а він не відреагував. Микита розриву відносин не хотів, хотів врятувати сім'ю", - заявляє Беспалов.

Терпіти цей наклеп Квіткова не стала. На своїй сторінці в Instagram вона залишила гнівне повідомлення всім, хто лізе в її особисте життя з безпідставними звинуваченнями. "Значить так: 1. Я не зраджувала у шлюбі. 2. Я не перебуваю/ не перебувала у відносинах ні з Ігорем, ні з Женею. 3. [Фігня - неценз.], висмоктана з повітря", - заявляє блогерка.

Даша Квіткова
Даша Квіткова відповіла на чутки про зради Микиті Добриніну, коли вони були парою / instagram.com/kvittkova

Раніше відомий український актор, режисер кримськотатарського походження (зараз службовець у лавах ЗСУ) Ахтем Сеітаблаєв показав громадськості свою нову обраницю на світському заході.

Також першими кадрами з новонародженим сином поділився хореорграф Макс Чмерковський - після викиднів і невдалих спроб ЕКО танцюрист в захваті від того, що дружина змогла подарувати йому ще одну дитину.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти