StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Даша Малахова розповіла про розлучення з чоловіком-ватником

3 листопада 2022, 14:19оновлено 3 листопада 2022, 15:09
1101
Телеведуча Даша Малахова прийняла для себе таке рішення через різні погляди на події в Україні.
Даша Малахова
Даша Малахова / Viva

Українська телеведуча Даша Малахова в інтерв'ю Rostyslove Production зізналася, чому розлучилася з другим чоловіком, а також про стосунки дітей з її ексом, а також додала, чи планує усиновлення і як склався її третій шлюб.

Виявилося, що причиною розлучення з угорським продюсером Чабою Бакошем стали різні цінності, а також його "ватні погляди". Ще в 2014 році він відмовився підтримувати Революцію Гідності.

"Я розлучилася зі своїм другим чоловіком саме тоді, коли в 2014 році я пішла на Майдан, а він працював на "Інтері" і не хотів зі мною йти. Я сказала, що він "ватний", і розлучилася з ним. Ось так, якщо чесно. Для мене це було настільки важливо, тому що я подумала, що саме в цих цінностях і є відносини", – поділилася Малахова.

За час шлюбу у пари народилося двоє дітей і сама Малахова раніше ніяк не коментувала причину розлучення з угорцем.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча Маша Єфросиніна різко відповівши російському пропагандисту Соловйову, який видав про неї чергову мерзенну порцію брехні.

Щось Соловйов, який з якоїсь випадковості вважається чоловіком, 2 листопада "викотив" пост, де оббрехав Машу Єфросиніну і її сім'ю.

"Відома своїми фашистськими закликами вбивати російських солдатів і випалювати все російське дочка магаданських службовців, телеведуча і посол ООН в Україні Маша Єфросиніна вчора заявила своїй двомільйонній аудиторії, що "кожен знищений Російський вбивця – це врятоване українське життя", – написав недолюдина Соловйов.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти