StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Тобі і твоїй шоблі скоро "звізда": Єфросиніна відповіла маразматику Соловйову

3 листопада 2022, 10:50
2425
Маша Єфросиніна відповіла на чергову порцію брехні від Соловйова, якому не дає спокою позиція телеведучої.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна / скріншот

Українська телеведуча Маша Єфросиніна різко відповіла російському пропагандисту Соловйову, який видав про неї чергову мерзенну порцію брехні.

Щось Соловйов, який з якоїсь випадковості вважається чоловіком, 2 листопада "викотив" пост, де оббрехав Машу Єфросиніну і її сім'ю.

"Відома своїми фашистськими закликами вбивати російських солдатів і випалювати все російське дочка магаданських службовців, телеведуча і посол ООН в Україні Маша Єфросиніна вчора заявила своїй двомільйонній аудиторії, що "кожен знищений російський вбивця – це врятоване українське життя", – написала недолюдина Соловйов.

відео дня

Воно також написало, що чоловік Єфросиніної - Тимур Хромаєв є доларовим мільйонером і "сколотив" свої статки на наркотиках.

"Цікаво, чи думала Маша про долю українського народу, будучи дружиною чоловіка, що втік в лютому за кордон, українського чиновника Тимура Хромаєва, який став доларовим мільйонером завдяки легалізації доходів від торгівлі наркотиками і зброєю, а також від грального бізнесу? Ремеслу робити гроші на крові Тимур Хромаєв навчився у свого батька Заурбека Хромаєва, близького друга кримінального авторитета Аслана Усояна, відомого під прізвиськом "Дід Хасан", - марить майбутній в'язень Соловйов.

Маша Єфросиніна не пройшла повз і хльостко відповіла Кремлівському ручному псу.

"Король пропагандистських гімно помийок салав‘йов вчить українську мову! Не дають спокою хлопаку мої відеозвернення. Тож для цього пана, що висірає брехню мов дихає, є трохи уточнень - гарне вивчення української починається з закарбування в своєму мізку правильної вимови: "В Україні"! Також питаннячко: чого це ми приперли сюди Магадан, та геть вирішили не зазначати, що я корінна кримчанка? Бо Крим таки наш? І ще, поки ти, гн**a, пишеш дешеві наклепи на мого чоловіка, він опановує таку круту зброю разом зі своїми побратимами з ЗСУ, що тобі та твоїй шоблі скоро звізда [неценз.] ",- написала Єфросиніна.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна відповіла своїм недоброзичливцям, які засудили її зовнішність, а саме худорлявість.

Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram. За її словами, коли вона схудла на 17 кг, народивши Нану (дочка Єфросиніної - авт.), то прочитала в газеті припущення журналістки, що"ні фіга Єфросиніна не народжувала, вона робила ліпосакцію, поки дитину їй виношувала сурогатна мати".

"Відтоді минуло вже 18 років. Газет вже майже не існує.. А ось бажання людей обслюнявить чиюсь втрату або набір ваги залишається незмінним", - говорить вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти