StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Даша Кацуріна розповіла фанатам, як проводить час з Дантесом

28 листопада 2022, 18:58
Дівчина спершу приїхала до Львова, де її їм зустрів Дантес. Звідти вони разом поїхали до Києва.
Дантес, Кацурина
Володимир Дантес і Даша Кацуріна / Колаж фото УНІАН та Instagram

Українська модельєрка і рестораторка Даша Кацурина зараз з дітьми від першого шлюбу постійно проживає в Польщі, але в минулий уїк-енд ненадовго повернулася в Україну. І, як видно з її Instagram, вихідні вона провела з коханим – попспіваком Володимиром Дантесом.

Дівчина спершу приїхала до Львова, де її зустрів Дантес. Звідти вони разом поїхали до Києва. У з столиці пара негайно вирушила на романтичний обід, де і поласувала вишуканою їжею і напоями.

Сама Кацуріна зізналася фоловерам, що щаслива. Вона не тільки провела час з коханим, але і відвідала свої улюблені місця в Києві, за якими, за її словами, вона теж сумувала.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що колумбійська поп-зірка Шакіра відсудила у чоловіка, футболіста Жерара Піке, опіку над їх спільними дітьми Міланом і Сашею. Артистка і спортсмен розлучаються через невірність останнього.

Також голлівудська комедійна актриса Ребел Вілсон, після скоєного нею камінг-ауту, як бісексуальної жінки, стала матір'ю в перший раз. У Вілсон народилася дочка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти