StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Щоб сильно мене не жаліли": Аліна Гросу показала нового бойфренда

10 жовтня 2023, 00:03
Артистка зізналася шанувальникам, що щаслива в нових стосунках.
Аліна Гросу
Аліна Гросу знайшла нового хлопця - співачка показала романтичні кадри / колаж: Главред, фото: instagram.com/alina_grosu

За плечима української співачки Аліни Гросу - один невдалий шлюб, який тривав менше року, і один роман, який завершився восени 2022-го. З тих пір артистка мало розповідає про своє особисте життя, через що фанати вирішили, що їй дуже самотньо.

Любовну лірику Гросу адресують її колишнім партнерам, а в коментарях - відверто жаліють. Щоб позбутися від цієї непотрібної уваги вона вирішила пролити світло на те, що ж зараз відбувається на її любовному фронті.

У своєму блозі в Instagram вона показала два ролика: на одному вона тримається за руки з загадковим чоловіком, на іншому - він ніжно гладить співачку по щоці. При цьому вид у Гросу абсолютно закоханий.

відео дня

"Щоб сильно мене не жаліли. А то від кожного коменту "Аліно, не плач" - око сіпається", - посміялася над собою і співчуваючими молода артистка. Особистість свого обранця, втім, вона розкривати не поспішає.

Аліна Гросу
Аліна Гросу знайшла нового хлопця - співачка показала романтичні кадри / колаж: Главред, фото: instagram.com/alina_grosu

Раніше ексдружина Володимира Остапчука натякнула, що причиною їх розставання стала невірність шоумена. Про це Христина Горняк дізналася в день річниці його відносин з новою коханою.

Також про зраду чоловіка розповіла Вікторія Бекхем. Пара вперше прокоментувала на публіці інтрижку Девіда, яку футболіст завів під час робочого відрядження до Іспанії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти