StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що приховує принц Вільм про стан Міддлтон: загроза для Чарльза

8 березня 2024, 16:22
Стан здоров'я Кейт Міддлтон уже досить довгий час покритий таємницею і це не на жарт тривожить підданих.
Кейт Міддлтон, принц Вільям
Піддані стривожені станом Міддлтон / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Принц Вільям, чоловік Кейт Міддлтон, не розповідає жодної точної інформації про свою дружину. Уже минуло майже три місяці після операції, а принцеса так і не з'явилися в громадськості.

Піддані королівської сім'ї відзначають, що Вільям виглядає досить похмурим, адже на нього звалилися всі обов'язки. Також він перестав давати будь-які коментарі про Міддлтон.

відео дня

Наближені до спадкоємця монарха пояснюють це так:

"Він зосереджений на своїй роботі, а не на соціальних мережах".

Але все це тільки загострює обстановку. Уже навіть з'явилися чутки, що насправді король Чарльз не хворий, а сказав це тільки для того, щоб відвернути увагу від невістки.

Журналістка Саллі Беделл Сміт у розмові з виданням People висловила свою думку так:

"Усі почуваються невпевнено через невизначеність, а навколо монархії зараз багато невизначеності. Королева Єлизавета зазвичай говорила: "Щоб мені вірили, потрібно щоб мене бачили". Для Чарльза і його правління важливо, щоб громадськість знала трохи більше".

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Додамо, нещодавно принц Вільям відмовився від участі в поминальній службі за покійним королем Греції Костянтином в останню хвилину з невказаних "особистих причин".

А також принц Вільям зворушений тією хвилею підтримки, яку отримує його батько король Карл III, якому діагностували рак.

Читайте більше про принца Вільяма:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти