Що з Оленою Кондулайнен після інсульту - з'явилися подробиці

9 грудня 2020, 20:42
Друзі Олени Кондулайнен розповіли, як живе артистка після інсульту.
Олена Кондулайнен
Олена Кондулайнен / Twitter

Секс-символ 90-х Олена Кондулайнен, яка була екстрено госпіталізована в московську лікарню з інсультом (мозковим крововиливом), досі не відновилася після хвороби.

Артистці поки так і не вдалося відновитися після інсульту, який вона перенесла в липні цього року, повідомляє видання СтарХит.

Видання повідомило, що про стан Олени Кондулайнен стали хвилюватися після того, як за місяць про неї не було ніяких новин. Зараз зірка 90-х майже перестала спілкуватися навіть зі старими друзями і колегами, замкнулася в собі і рідко виходить з дому.

відео дня

"Вона в якійсь ізоляції, не пише, не дзвонить, вже більше місяця її не чув, — розповів у коментарі худрук Театру Місяця Сергій Проханов. - Напевно, не хоче ні з ким контактувати, намагається прийти в себе".

Олена Кондулайнен - стан

Видання повідомляє, що поруч з артисткою постійно знаходиться доглядальниця, яка допомагає їй виходити на прогулянки, готує їжу. Так само за нею доглядають сини - Олександр і Михайло.

Однією з небагатьох, з ким вона виходить на зв'язок виявилася подруга, ніяк не пов'язана зі світом шоу-бізнесу, Марина Миронова.

"Нещодавно спілкувалася з Оленою, вимова у неї зараз прекрасна. Зрозуміло, їй показаний спокій і позитивні емоції, чому ми і будемо всіляко сприяти. Вона дотримується певного режиму, слухається рекомендацій лікарів. Настрій спокійний і філософський, вона — молодець!",- повідомила Марина Миронова.

Незважаючи на те, що спочатку лікарі давали дуже маленькі шанси на те, що Кондулайнен вдасться повернутися до нормального життя, друзі вірять в можливість її повного відновлення.

Нагадаємо, зірка серіалу Інтерни і 8 перших побачень Олена Кондулайнен відчула себе погано 24 липня в ресторані, коли вимовляла тост. Її госпіталізували з підозрою на інсульт, який потім і підтвердився.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти