StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чорнявий і пухкенький: як виглядає син путініста Баскова від першого шлюбу

25 січня 2024, 23:17
Від хлопчика на ім'я Броніслав фанат геноциду українців Басков відмовився, коли той був зовсім маленьким.
Чорнявий і пухкенький: як виглядає син путініста Баскова від першого шлюбу
Як виглядає син Миколи Баскова, від якого путініст відмовився / коллаж: Главред, фото: t.me/baskovnikolay, t.me/iamhronik

З 2001 по 2008 рік співак-путініст Микола Басков був одружений зі Світланою Шпігель. Його тесть був продюсером, який, за чутками, і пропхав свого невдаху зятя у світ шоу-бізнесу країни на болотах. Ймовірно, Шпігель-старший і був головним у відносинах Світлани та Миколи.

За кілька років до розлучення, у 2006 році, на світ з'явився перший та єдиний син співуна, якого назвали Броніславом. Хлопчик не знає свого справжнього батька, і татом вважає чужого чоловіка. Сам же артист анітрохи не шкодує про те, що покинув дитину, а питання про хлопця вважаються забороненою темою у розмовах із путіністом.

Після розлучення Шпігель із сином не ведуть публічний спосіб життя. Проте нещодавно у росЗМІ з'явилися знімки першої дружини Баскова та його сина. Як можна оцінити по фото, хлопчик зовсім не схожий на свого продажного татуся.

відео дня

На кадрах, які потрапили до мережі, Броніславу 10 років. Сьогодні хлопцеві вже 18, і, за чутками, він мешкає в Ізраїлі разом із мамою. Фото Шпігель - свіжіше, і датується 2020 роком. Так чи інакше Басков вдає, що цієї частини його життя, шлюбу та дитини, не було зовсім. У чому родина Шпігель його повністю підтримує і відхрещується від горе-родича всіма можливими способами.

Чорнявий і пухкенький: як виглядає син путініста Баскова від першого шлюбу
Світлана Шпігель та син Баскова Броніслав / коллаж: Главред, фото: t.me/iamhronik

Раніше український співак Андрій El Кравчук розповів, як продюсери мюзиклу "Вечори на хуторі поблизу Диканьки" проміняли його на Кіркорова - вони проходили проби на одну й ту саму роль, але роботу отримав путініст.

Також відома українська блогерка Ганна Алхім потрапила у новий скандал. Вона показала відео, на якому станцювала і посміхнулася під російську пісню на Алеї загиблих героїв у Хмельницькому.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти