StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишній "Ревізор" Вадим Абрамов утік до РФ розважати окупантів

19 лютого 2024, 19:30
Абрамову є, що сказати на екрані, проте слів для рідної країни в нього не знайшлося.
Вадим Абрамов
Де зараз Вадим Абрамов / колаж: Главред, фото: Facebook Вадим Абрамов, jora.biz

Український ведучий Вадим Абрамов долучився до касти мовчунів, які продовжують жити і працювати на країну-окупанта та ігнорують війну в Україні. З метою конспірації шоумен навіть не з'являється в соціальних мережах, проте вирахувати його не складно.

Абрамов замінив Ольгу Фреймут у надпопулярному шоу "Ревізор". Він вів його з 2015 по 2017 рік. Свій відхід із проєкту він пояснював переїздом в іншу країну, але не уточнював, в яку. Утім, у цьому, схоже, не було особливої необхідності.

З 2013 року Вадим Абрамов підробляв на російському телеканалі "Пятница!" - брав участь у різних шоу і писав сценарії. Коли в Україні почалася повномасштабна війна, він раптово зник з екранів.

відео дня

Але ненадовго - вже у вересні 2022 року на офіційному акаунті телеканалу з'явилися ролики-анонси шоу "Чотири дачі", ведучим якого став Абрамов. Там же з травня 2023 року виходить кулінарний проєкт "Секрети на кухні" за участю ведучого. Про війну в рідній країні він вперто мовчить.

До слова, на "Пятнице!" "оселилася" ще одна українська ведуча-запроданка - Регіна Тодоренко. Там вона веде шоу про подорожі країною-окупантом "Руссо експрессо" і дитячий проєкт "Одні вдома". Варто зазначити, що телеканал "Пятница!" перебуває під санкціями України, США і Канади, як частина холдингу Газпром-Медіа.

Вадим Абрамов у рф
Вадим Абрамов на підсанкційному телеканалі Пятница! (крайній праворуч) / instagram.com/fridaytv

Раніше п'яного пропутінського співака Діму Білана зняли на концерті в Казахстані - артист на сцені невиразно бурмотів і співав, забуваючи слова і не потрапляючи в ноти.

Також стало відомо, що російського актора Олексія Паніна заарештували в РФ за критику кремля і підтримку України. Півроку тому його вже оголошували в розшук, що невимовно веселить артиста.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти