StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишня дружина Остапчука зізналася в почуттях до шоумена

11 квітня 2024, 23:59
Христині Горняк знадобилося багато часу на прийняття розлучення з чоловіком.
Володимир Остапчук, Христина Горняк
Христина Горняк прокоментувала розлучення з Володимиром Остапчуком / колаж: Главред, фото: instagram.com/vova_ostapchuk, instagram.com/kristygor

Український ведучий Володимир Остапчук і його друга дружина, блогерка і нотаріус Христина Горняк, розлучилися восени 2022 року після 2 років шлюбу. Шоумен швидко знайшов колишній дружині заміну (хоча Горняк натякає, що нова дівчина з'явилася в нього ще коли пара була офіційно одружена), а Христина все ще перебуває в пошуку.

Нещодавно блогерка дала інтерв'ю для YouTube-каналу "Балючі теми". Там вона заговорила про розлучення з Остапчуком.

Зокрема Горняк зазначила, що розрив між ними стався зовсім не через те, що в їхніх стосунках зникло кохання. Принаймні з її боку. Їй було складно прийняти й усвідомити розставання з Володимиром.

відео дня

"Є табу, які я взагалі не сприймаю у стосунках, у сім'ї. І я не буду їх терпіти, - сказала вона. - Є моменти, коли в річницю шлюбу, наприклад, мій колишній чоловік виставляє річницю нових стосунків. Не знаю, може, у когось кохання і минуло. Я можу тільки про себе говорити, про свої причини і думки на момент розлучення, але це не тому, що минуло кохання з мого боку. Чітке розуміння, що я розлучилася, настало десь через два місяці після розлучення. Було так навіть трошки сумно", - зізналася Христина Горняк.

Хто такий Володимир Остапчук

Володимир Остапчук - український ведучий, який прославився не тільки своєю професійною діяльністю, а й романтичними історіями. Від першого шлюбу з Оленою Войченко в Остапчука є двоє дітей: донька Емілія та син Еван-Олександр. 2020 року Остапчук одружився вдруге, з Христиною Горняк, але вже за рік розлучився.

Пізніше він став жити з молодою українською журналісткою Катериною Полтавською.

У мережі раз у раз спливають деталі особистого життя Остапчука і скандали, пов'язані з його колишніми та теперішніми.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше молодий тато Віталій Козловський показав романтичні фото з дружиною. Артист поділився знімками з сімейного архіву періоду вагітності Юлії Бакуменко.

Також українська співачка Слава Камінська показала, який вигляд має після пластики. Операції артистка робила на обличчі та бюсті, і вже хвалиться першими результатами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти