StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишня пасія Налчаджиоглу не готова його відпустити - ніжне зізнання

12 червня 2024, 23:46
380
Анастасія Foxy зовсім заплутала шанувальників своїми неоднозначними почуттями.
Мурат Налчаджиоглу, Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу новини - Анастасія Foxy після розставання звернулася до Налчаджиоглу / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca, instagram.com/anastasija_foxy2

Українська модель Анастасія Foxy близько двох тижнів тому розійшлася з Муратом Налчаджиоглу, турецьким бізнесменом і колишнім чоловіком Ані Лорак. Але відпускати колишнього коханого вона, схоже, не поспішає.

Сьогодні Налчаджиоглу відзначив своє 47-річчя. Святкував він його, ймовірно, на самоті, і Фоксі вирішила це виправити.

У своєму блозі в Instagram вона опублікувала їхнє спільне фото з підписом: "З твоїм днем, рідний" і з емодзі у вигляді червоного серця. Чоловікові це сподобалося, і він зробив на своїй сторінці репост цього запису.

відео дня

Варто зазначити, що знімок, яким модель привітала свого колишнього коханого, було зроблено на початку березня, коли в їхній парі ще все було добре. Втім, червоні серця натякають на те, що Налчаджиоглу і Фоксі або не до кінця розійшлися, або розрив відбувся на мажорній ноті.

Мурат Налчаджиоглу, Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу новини - Анастасія Foxy після розставання звернулася до Налчаджиоглу / колаж: Главред, фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український актор Костянтин Войтенко зізнався, чому на весіллі він і наречена були в чорному. Крім того артист пояснив, чому церемонію було вирішено проводити без свідків.

Також вдова Віталія Білоножка розповіла, як переживає його смерть. Світлана Григорівна поділилася своїми емоціями і розкрила, як планує вшанувати пам'ять покійного чоловіка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти