StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Бузова вселилася в Орбакайте": у мережі вказали на неймовірну схожість російських зірок

28 жовтня 2022, 04:30оновлено 28 жовтня 2022, 10:40
Співачки стали схожі, як дві краплі води. У Мережі вже встигли оцінити новий лук Крістіни Орбакайте.
Ольга Бузова
Ольга Бузова / Instagram

Російські пабліки зраділи появі нового інформприводу, не пов'язаного з українськими зірками, що покинули їх болота, і масово почали обговорювати новий лук російської співачки Крістіни Орбакайте.

Виявилося, що позуючи для зйомок в новому образі, Орбакайте стала дуже схожа на зірку номер один в Росії, чи то співачку, чи то ведучу Ольгу Бузову. "Бузова вселилася в Орбакайте", - написав телеграм-канал "Звездач".

відео дня

На фото Крістіна Орбакайте позує в білому подовженому піджаку і чорній вузькій сукні. Також на ній надіті окуляри в грубій чорній оправі. Здалеку дійсно може здатися, що позує недоспівачка Бузова.

Нагадаємо, раніше на тлі чуток про те, що Алла Пугачова і Максим Галкін знову готуються стати батьками, відбутися сплеск інтересу до 9-річних двійнятам артистів, Лізі і Гаррі Галкіним.

Діти з'явилися на світ в 2013 році за допомогою сурогатної матері. Генетичний матеріал був наданий Галкіним і Пугачовою - хоч на момент появи близнюків на світ Примадонні було вже 64, вважалося, що вона заморозила яйцеклітини ще на початку двохтисячних.

Однак лікарі-репродуктологи сумніваються в правдивості цієї версії з двох причин: генетичний матеріал беруть у жінок до 35 років (вже в 2000-му році Пугачової був 51 рік), і технології заморозки і тривалого зберігання яйцеклітин без пошкоджень на той момент ще не існувало.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти