StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Кидай гітару, йди окопи копати": на чоловіка Тодоренко накинулися патріоти з РФ

29 вересня 2022, 23:11
Співака критикують його шанувальники і явно хочуть бачити його серед терористів і окупантів, які відправляються вбивати в Україну.
Тодоренко, Топалов
Тодоренко, Топалов / instagram.com/reginatodorenko

Російські шанувальники чоловіка української телеведучої Регіни Тодоренко, яка мовчить про звіряче вторгнення Росії в Україну Влада Топалова, накинулися на нього.

Зокрема, їх розлютив пост артиста в Instagram, де він знаходиться в студії звукозапису перед мікрофоном. "Пишу новий матеріал. Поки подобається, а там подивимося", - написав він. Втім, фоловери не сильно зраділи новині від Топалова, а почали навпаки розпитувати його щодо "часткової мобілізації" в Росії, яка продовжує обстрілювати мирні українські міста.

'Кидай гітару, йди окопи копати': на чоловіка Тодоренко накинулися патріоти з РФ

"Я думала ти вже в черзі за брониками. Країні потрібен захист, а він пісеньки співає, патріот", "А чому ще не на фронті?", "Ще не прийшла повістка?", "Все, передумав Батьківщину захищати?", "Влад а коли на фронт, щось ти засидівся...тебе вже чекають", "Кидай гітару, йди окопи копати", - запитують підписники.

відео дня

Нагадаємо, раніше українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка обрала стояти на боці українського ворога - Росії і продовжує замовчувати всі злочини, які вона творить на території України, виїхала з Росії.

Як написала вона на своїй сторінці в телеграмі, вона поїхала у відрядження одна з двома дітьми, один з яких новонароджений.

"Перший політ з двома дітьми пройшов нормально: поорали, покакали, помалювали, подивилися мультфільми, поістерили на посадці, кидалися кросівками, іноді навіть планшет з мультиками літав. Літак - це, до речі, єдине місце, де у Майкла карт-бланш на мультфільми - дивись стільки, скільки хочеться", - написала вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти