StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Може, вивезла Топалова: Тодоренко з дітьми виїхала з Росії

26 вересня 2022, 22:10
Складно повірити, що при можливостях телезірки, вона подорожує з двома крихітними дітьми одна.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко / t.me/todorenkoregina

Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка обрала стояти на боці українського ворога-Росії і продовжує замовчувати всі злочини, які вона творить на території України, виїхала з Росії.

Як написала вона на своїй сторінці в телеграмі, вона поїхала у відрядження одна з двома дітьми, один з яких новонароджений.

"Перший політ з двома дітьми пройшов нормально: поорали, покакали, помалювали, подивилися Мультфільми, поістерілі на посадці, кидалися кросівками, іноді навіть планшет з мультиками літав. Літак-це, до речі, єдине місце, де у Майкла карт - бланш на Мультфільми - дивись стільки, скільки хочеться", - написала вона.

відео дня

Тодоренко також акцентує увагу, що летіла вона сама. Хоча, її несподіване відрядження випало на той час, коли чоловіча частина населення Росії намагається виїхати, злякавшись "часткової мобілізації".

Може, вивезла Топалова: Тодоренко з дітьми виїхала з Росії

Вона також описала, як важко їй було їхати разом з маленькими дітьми однієї і також оголосила, що поїздка не надовго і вона скоро повернеться.

Нагадаємо, раніше Тодоренко показала нове фото.

На своїй сторінці в Instagram вона виклала Селфі, поскаржившись, що не встигає зібратися на проби ролі "сексі-Діви". "Зараз буду вигадувати, як вийти з положення. Але на роль сексі-Діви я явно не тягну", - написала вона.

Вона також поскаржилася, що коли зібралася і нафарбувалася, проби на роль секретарки скасували. "І знаєте, що найприкріше? Проби скасували. І зараз раптово подзвонили і запропонували приїхати. А я. як завжди. У своєму кращому вигляді", - говорить Тодоренко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти