StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Блогерша Стужук "бачить інший бік" війни в Україні

19 липня 2022, 14:58
2139
Стужук сидить за кордоном і продовжує розповідати, що вона "бачить іншу сторону".
Стужук
Софія Стужук / Instagram

Скандальна блогерка Софія Стужук, яка заперечувала коронавірус, мовчала про війну в Україні, а також залишилася вдовою через, знову ж таки, коронавірус, в черговий раз висловила свою цінну думку в сторіз.

Очевидно, що боячись втратити своїх передплатників з Росії, яка по-звірячому напала на Україну і вбиває мирних жителів, Стужук всіляко уникає слова "війна", "Росія напала на Україну", "Росія вбиває" і т.д. у той же час, вона продовжує робити "миротворчі" пости і висловлюватися щодо поточної ситуації.

Цікаво, що у блогерші обмежений доступ для передплатників з України. Хоча не секрет, що" вразливу " Стужук дратували повідомлення від українських користувачів із закликом називати речі своїми іменами. Потім, вона ДО РЕЧІ, додала, що від неї це не залежить.

відео дня
Блогерша Стужук 'бачить інший бік' війни в Україні

Вона скаржиться, що їй самотньо, адже їй ні з ким поділитися своєю думкою. Але ж вона ж, виявляється, бачить "іншу сторону".

Блогерша Стужук 'бачить інший бік' війни в Україні

Стужук також всіляко транслює, що її відмова говорити про війну Росії в Україні, тому що нібито вона не хоче плодити агресію і ненависть у себе на сторінці. Більшість же передплатників з України вважає, що Стужук просто боїться розгубити свої рекламні інтеграції з Росії.

Нагадаємо, раніше якась блогерша-таролог на ім'я Ельвіри закликає українських військових "скласти зброю і прийняти ворога з добром".

Відповідним постом поділився користувач під ніком Sivak Dima, поки профіль Ельвіри не зник з Instagram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти