"Бив і погрожував видавити очі": ексдружина Олега Кензова розповіла про насильство

27 листопада 2020, 21:42
За словами жінки, Кензов-психопат, який може вдарити без приводу.
Олег Кензов
Колишня дружина розповіла про знущання Кензова / Новий канал

Колишня дружина відомого українського співака і телеведучого Олега Кензова Наталія Єрмоленко, яка виступає під псевдонімом DJ Мадонна висловилася про шлюб із зіркою і шокувала фактами домашнього насильства.

За її словами, вона дуже довго відновлювалася - приблизно півтора року. Про це жінка заявила в інтерв'ю ведучій Нового каналу Ганні Олицькій для її YouTube-каналу Без комплексів.

"Я нікому не розповідала. Це соромно, реально соромно. Журналісти хотіли брати у нього інтерв'ю, але якимось неймовірним чином до них потрапила інформація, що Олег Кензов б'є жінок, і вони мене запитали: "це правда?". Я сказала: "Це правда". Я більше не жертва. Я не боюся. Я хочу, щоб, якщо він хворий, він лікувався. Я хочу, щоб правда все-таки перемогла", – повідомила Єрмоленко.

читайте такожФільми для справжніх чоловіків: ТОП-3 від Олега Кензова

Вона вважає, що Кензов "є психопатом", який міг вдарити без приводу. За словами ексдружини, якщо у нього "шизофренічні розлади, то він має їх лікувати".

"Коли вже було пекло, коли він мене бив, я говорила:" Боже мій, а як ти на початку говорив, ти ж мені розповідав інше, ти ж був інакшим, ти ж якось на початку так...", а він мені сказав: "ти що, дивна? Так це ж презенташка, завжди так спочатку". Я ніколи не забуду це слово", – підкреслила Dj Мадонна.

Жінка розповіла, що через знущання співака їй доводилося часто закриватися в туалеті.

"Він лягав на підлогу біля дверей і говорив мені:" Ти, бл@ь, будеш слухати, ти – ш@ха!". Ось так він знущався всю ніч наді мною... Потім таке тривало цілий день, я не розуміла, що він від мене хоче", – зізналася вона.

Крім того, за словами Єрмоленко, Кензов навіть одного разу побив її сина, коли той заступився за маму.

"Він побив його. Потім він мене душив в ліжку, він душив так, що я навіть думати не могла. Я була шокована - за що мене бити? Він ногами скинув мене з ліжка, я лежала гола на підлозі, мені було соромно... Я не пам'ятаю, скільки я лежала. Взагалі він був неадекватний, погрожував дитині видавити очі, мені прутом видавити силікон з тіла", - розповіла жінка.

"У мене літав мозок, як у боксера. Тобто, як мені лікар простими словами пояснив, через удари мій мозок так літав по голові, що став нагадувати мозок борця. Ось так ось Кензов зробив з мене боксера", - підсумувала Єрмоленко.

  • Як раніше писав Главред, українська телеведуча Сніжана Єгорова стверджує - їй і її дітям регулярно почали погрожувати. Все почалося відразу після того, як в мережі з'явився уривок інтерв'ю з негативними словами на адресу бійців ЗСУ на Донбасі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти