"Без туги і самотності": колишня Позитива вперше розповіла про розлучення

29 квітня 2021, 13:29оновлено 29 квітня 2021, 15:07
Анна Андрійчук зізналася, що вони з Позитивом вже давно в розлученні.
Анна Андричук
Анна Андричук / instagram.com/annchuk/й

Олексій Завгородній нещодавно відмовився коментувати розлучення з Ганною Андрійчук, але в реаліті Дівчата рулять, яке вона знімає з подругою Настею Каменських, дівчина нарешті підняла тему відносин з чоловіком.

7 випуск це одкровення Анни, які вийшли як окрема серія.

"Було дуже боляче що закінчився важливий етап мого життя довжиною в 13 років. З юності крок за кроком ми разом йшли в доросле життя. Те, ким ми стали сьогодні, це відбиток взаємного кохання та підтримки", – з любов'ю розповіла Ганна Андрійчук.

Вона зізналася, що налаштована рухатися далі.

"Коли усвідомлюєш, що все прийшло до логічного завершення, у тебе в душі з'являється певна порожнеча і розчарування. Спочатку ти довго готуєшся, можливо навіть відтягуєш цей момент. Голова все розуміє, а серце – ні. Комусь потрібна лише година, щоб все відпустити і забути. А комусь - більше року. Але потім ти раз і назавжди приймаєш рішення. Ми більше не чоловік і дружина", - каже дівчина.

Вона подякувала Позитиву, і сказала, що у новий етап життя входить без самотності.

"Я вдячна за колосальний досвід, набутий у цих відносинах. Тепер я з легкістю входжу в новий етап. З очищеним від образ серцем без туги і самотності. Навіть коли було важко і страшно, я завжди знала, що у мене є я. Що я впораюся! Все найкраще - попереду. Я в це вірю. Я це точно знаю. І впевнено роблю крок у нове життя", - оголосила вона.

Нагадаємо, що Настя Каменських випустила ще 6 випусків свого реаліті, яке знімає з мамою і подругами в Мексиці. До неї приїхав коханий чоловік Потап, який також займається робочими питаннями.

Нещодавно Позитив зізнався, що розлучився з дружиною Ганною Андрійчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти