StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Біжіть з Росії": Машкова звернулася до росіян

12 квітня 2023, 23:09
2991
Російська актриса закликала росіян втекти з терористичної країни.
Маша Машкова
Маша Машкова / Instagram

Російська актриса Марія Машкова, яка не підтримала військове вторгнення терористичної Росії в Україну, а також відкрито висловлювала свою позицію, закликала росіян тікати з держави-агресора.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

За її словами, росіянам потрібно тікати з Росії, якщо є хоча б мінімальна можливість.

відео дня

"Ми злякалися вийти на вулиці проти купки мерзенних злочинців. Не трусіть бігти в невідомість. В еміграції буває страшно, але не так, як буде під час неминучого контрнаступу України, коли ви, після прийнятого 11 квітня закону, з дуже великою ймовірністю опинитеся на передовій. Безпосереднім учасником моторошного злочину. Це мій заключний пост на цю тему", - пише дочка путініста Машкова.

Машкова каже, що вона більше не збирається говорити про це. "Я біжу в своє нове життя. Тут багато прекрасної роботи і величезна кількість фантастичних людей. Нас, росіян, ніхто не ненавидить, якщо ми - люди. Батьківщина - це планета Земля! Українцям сил у досягненні справедливості. Нам - гідно прийняти наслідки нашого вибору. За сім откланиваюсь. Амінь", - додала вона.

Нагадаємо, раніше Марія Машкова розповіла, що в країні-агресорі її чекає реальний тюремний термін відповідно до законопроекту "про дискредитацію і фейки", який прийняли в країні на болотах.

Раніше також стало відомо про те, що російського коміка Михайла Шаца, який був визнаний в РФ іноземним агентом за висловлювання проти війни в Україні, депортували з Індонезії прямо перед його концертом на Балі.

Також російський актор родом з Вінниці Анатолій Білий, який відкрито засудив війну в Україні, розповів про цькування, яку він переживає через шанувальників "русского міра".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти