StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Анна Кошмал показала "хороших росіян"

30 серпня 2022, 15:45
Останнім часом все менше залишається людей, яким дійсно не радісно від того, що росіяни вбивають українців.
Анна Кошмал
Анна Кошмал / instagram.com/smorkovkina

Українська актриса і зірка серіалу "Свати" прийняла проукраїнську позицію, незважаючи на те, що довгий час знімалася разом з російськими акторами, які далеко не всі виступають кровопролитної війни в Україні.

На своїй сторінці в Instagram актриса показала скріншот повідомлення, де показала, що "хороших росіян", які б виступали проти війни в Україні, за фактом, немає.

Кошмал опублікувала скріншот, де чітко описала свою проукраїнську позицію і запропонувала хейтерам відписатися від неї. У той же час, її користувачка з Росії написала слізну відповідь, в якій описала, як їй шкода український народ.

відео дня

Анна Кошмал показала

"Я з Росії, але ми росіяни не хотіли війни. В Україні мої близькі родичі живуть, дуже шкода, тримайтеся", - написала вона.

У той же час, та ж сама користувачка відповіла на сторіз Кошмал про Крим. "Крим російський назавжди", - написала шкодує користувачка про війну.

"Ось вам друзі відмінний приклад тих, кому дуже шкода", - написала Кошмал, показавши як шкодують росіяни про війну в Україні, яку розв'язала Росія.

Нагадаємо, раніше актриса відкрила завісу таємниці свого особистого життя. Про нього відомо вкрай мало: артистка одружена з зими 2017 року, а з червня 2018-го пара разом виховує сина Михайла.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Кошмал злегка відкрила завісу таємниці. Так вона поділилася двома знімками з чоловіком - на одному пара обіймається в променях західного сонця, на іншому - робить селфі з "диснеївськими" масками на обличчях.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти