StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Американська актриса втратила дитину прямо під час виступу на сцені

11 квітня 2023, 15:29
1062
Актриса зробила відверте зізнання і поділилася своєю особисто драмою.
Лаура Бенанті
Лаура Бенанті / Instagram

Американська актриса і співачка Лаура Бенанті поділилася трагічною історією, яка стосується її ненародженої дитини.

Зірка Бродвею заявила, що раніше на цьому тижні вона виступала на сцені і під час виступу у неї стався викидень. "Я знала, що це відбувається. Це почалося повільно минулої ночі", — написала актриса на своїй сторінці в Instagram.

"Якби це сталося вперше або навіть вдруге, я, швидше за все, не змогла б продовжувати. Але, на жаль, мені не чужі біль і порожнеча втрати вагітності", - розповідає актриса.

відео дня
Лаура Бенанті
Лаура Бенанті / Instagram

Вона додала, що це був "шлях, яким вона йшла раніше, рука об руку з чоловіком".

"Але цього разу ми пройшли його разом з найдобрішими і люблячими людьми, з якими я коли-небудь буду мати честь ділити простір", — додала вона.

43-річна Бенанті, яка з'являлася в телешоу "Нашвілл" і "Супердівчина", виступала для 2000 людей у круїзі на тему Бродвею, в якому також брали участь Алан Каммінг і Джеремі Джордан.

Нагадаємо, раніше голлівудська актриса Блейк Лавлі, яка нещодавно народила четверту дитину від іншого актора Райана Рейнольдса, показала, як виглядає її тіло після четвертих пологів. Блейк народила тільки чотири місяці тому і не посоромилася показати своє фото в купальнику. На зображенні артистка позує біля басейну, не намагаючись приховати важкої роботи, яку виконало її прекрасне тіло.

Раніше також брата російської актриси Чулпан Хаматовой, яка не підтримала війну в Україні і відкрито заявила про це, несподівано зняли з репертуару російського театру "Современник".

Крім того, Главред повідомляв про те, що американський актор Ленс Реддік, актор популярного серіалу HBO "Прослушка", а також зірка бойовика Джон Вік, помер у віці 60 років.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти