StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Америка нам не ворог": Кучера відмовився порвати паспорт США в ефірі шоу

19 червня 2023, 13:14
Скандальний актор на публіці виявився не таким вже радикальним.
Кучер
Кучера виявився слабаком и / скріншот

Російський актор-путініст Оскар Кучера, який відкрито виступає за війну і напад терористичної Росії на Україну, відмовився рвати американський паспорт своєї дитини, зазначивши, що "Америка їм не ворог".

Так Кучера намагається всидіти на двох стільцях в програмі хворого і маразматичного пропагандиста Бориса Корчевникова.

Кучера став відразу ж говорити, що він не стане рвати паспорт, адже це "популізм". А потім і зовсім видав фразу про те, що "Америка Росії не ворог".

відео дня

"Уряд Америки, який на сьогоднішній день сидить на троні американському, - ворог. Давайте не плутати", - каже Кучера. На що практично глухий Корчевников каже, що не відокремлює американський паспорт від американського уряду.

Розчервонілий і захоплений зненацька Кучера перейшов на філософські умовиводи, спритно йдучи від теми про паспорт. За його словами, головне залишатися хорошою людиною, а мовляв, паспорт - це просто папірець, який хтось колись придумав. Проте, Кучера так і не порвав "Американський папірець".

Нагадаємо, раніше російський актор-путініст Оскар Кучера оскандалився своїм інтерв'ю, в якому він пояснив, чому підтримує війну проти України. Тепер він вирішив образити зірок, які виїхали з РФ через диктаторську політику Путіна і криваву війну проти України.

Скандально відомий своєю підтримкою злочинів путінського режиму актор і депутат держдуми країни-агресора Дмитро Пєвцов, на тлі відсутності нормального кінематографічного продукту через санкції і нападу на Україну, прокоментував єдину кіно-новинку російського виробництва-фільм "Чебурашка".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти