StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Аллегрова заспівала про ядерну зброю

12 лютого 2023, 11:36
Співачка вийшла у своєму старому костюмі і співала стару пісню. Єдина відмінність - тепер в пісні з'явилися рядки-загрози.
Ірина Аллегрова
Ірина Аллегрова / prozvezd.info

Естрадна російська співачка Ірина Аллегрова, яка підтримала війну в Україні і масштабний наступ військ Путіна, виконала новий хіт, в якому натякнула на використання ядерної зброї країною-терористом Росією.

Як повідомило пропагандистське видання "Московський комсомолець", Аллегрова виступила на концерті, присвяченому 100-річчю цивільної авіації. У Кремлі співачка з'явилася в знаменитому камзолі, в якому виступає вже протягом майже десяти років. Так само, як і з нарядом, фантазії на нову пісню не вистачило. Тому співачка виконала свою стару композицію "Моя сім'я", де замість слова "сім'я" вона вставила "моя країна".

Крім того, у пісні вона також почала погрожувати застосуванням ядерної зброї.

"Cтане через мить порожньою золою, хто порушить моєї країни спокій", - співала Аллегрова, явно натякаючи на ядерну зброю. "Є моя країна: решта все – бувальщина, решта все – маячня. Все - наживне, все - мотлох", - продовжувала путіністка.

Нагадаємо, раніше співачка раптом поскаржилася на війну.

У березні Аллегрова повинна була дати два концерти в Москві і Санкт-Петербурзі, але несподівано їх скасувала. Росіяни категорично відреагували на таку новину, але Аллегрова здивувала їх своїм визнанням.

"У ситуації, що склалася, я вважаю неприпустимим проводити заплановані раніше розважальні заходи. Тому мною було прийнято рішення про скасування концертів", - заявила путіністка Аллегрова, оскільки війна Росії проти України триває.

Варто відзначить, що Аллегрова однією з перших в російському шоу-бізнесі підтримала вторгнення військ Путіна в Україну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти