StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олеся Бацман і Дмитро Гордон показали, як гріються товариством один одного

28 листопада 2022, 16:05оновлено 28 листопада 2022, 18:27
Пара журналістів придумали оригінальне заняття для холодного вікенду.
Дмитро Гордон і Олеся Бацман
Дмитро Гордон і Олеся Бацман відвідали театр / instagram.com/alesiabatsman

Журналістка і ведуча Алеся Бацман з властивим їй безжурним оптимізмом вирішила присвятити холодні київські вихідні своєму культурному розвитку. Разом зі своїм чоловіком і колегою Дмитром Гордоном вона вирушила прямо в театр.

Побачення в пуховиках динамічна парочка влаштувала в Театрі імені Івана Франка, де давали італійську комедію "Моя професія - синьйор ыз вищого світу".

На своїй сторінці в Instagram Бацман поділилася враженнями від відвідування театру під час військової зими. Також вона показала фото, виконане в залі для глядачів - незважаючи на холод, на обличчях журналістки і її чоловіка грають задоволені посмішки - вони насолоджуються культурною програмою і товариством один одного.

відео дня

"Театр Івана Франка. "Моя професія - сеньйор із вищого світу". Холодно, гардероб не працює, але повна зала глядачів. Останнього разу на цій виставі я була років із чотири тому. Зараз кожну емоцію переживаєш гостріше, а оплески гучніше", - розповідає дружина Дмитра Гордона.

Дмитро Гордон і Олеся Бацман
Дмитро Гордон і Олеся Бацман відвідали театр / instagram.com/alesiabatsman

Раніше стало відомо, що Бен Аффлек і Дженніфер Лопес опинилися на межі розлучення всього через 4 місяці після весілля - непримиренний конфлікт в сім'ї провокує новоспечене подружжя.

Також була розкрита справжня причина, по якій від співачки-запроданки Наташі Корольової пішов перший чоловік, музикант і композитор Ігор Ніколаєв. Іронічно, але зі своїм другим чоловіком співунка наступила на ті ж граблі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти