StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Актриса з РФ Макєєва розповіла, як виступала на Донбасі і, як любить свою терористичну батьківщину

24 вересня 2022, 12:04
Актриса каже, що їй і її родині надходять погрози "вирізати" їх усіх за виступи на окупованих територіях.
Актриса з РФ Макєєва розповіла, як виступала на Донбасі і, як любить свою терористичну батьківщину
Анастасія Макеєва/ https://www.kino-teatr.ru/

Російська актриса Анастасія Макєєва, яка не раз виступала перед окупантами на Донбасі, розповіла, як провідала терористів і зізналася в любові до своєї кривавої Батьківщини Росії.

Любителька Путіна і вбивств мирного населення пов'язує поняття патріотизму з виступами на захоплених територіях і підтримкою окупантів і терористів. "Так що поняття патріотизму для мене дуже важливо. І коли мені подзвонили і запропонували поїхати і підтримати жителів Донбасу, тих матерів, які поховали своїх дітей, я поїхала. Скажу чесно, мені хотілося своїми очима побачити все, що там відбувається. Я приїхала. І побачила", - каже вона.

Актриса слово в слово повторює пропагандистську методичку і паскудно бреше про те, як їх нібито чекали мирні жителі, що б "звільнити", цитує її видання "Аргументи і факти".

відео дня

"Перший наш десант був з 12 осіб: Долина, Лепс, Матвійчук, Войтенко, Родіон Газманов, Я, Зара, Дюжев та ін Ми розподілялися по три людини і давали денні концерти, тому що ввечері там комендантська година", - говорить вона.

"Бідна" актриса також нарікає на те, що їй постійно надходять небезпідставні погрози. "Мені теж постійно погрози надходять, що мою сім'ю виріжуть, щоб я горіла в пеклі, що я тварюка. Але ви зрозумійте, я ж не солдат, я артист. Моя справа - людям полегшити життя, надихнути їх, подарувати надію. Я завжди буду на боці своєї Батьківщини. Це земля, яка подарувала мені життя, дала освіту і приналежність до найбільшої історії. Я ніколи не зможу від неї відмовитися", - продовжує зашорена жінка.

Нагадаємо, раніше російська співачка Валерія, яка підтримує криваву війну Росії в Україні і не раз виступала перед окупантами, раптово прозріла.

Зокрема, співачку засмутила оголошена терористом Путіним часткова мобілізація в Росії. Мабуть, співачка побоюється за долю своїх синів, які можуть приїхати з України в чорних пакетах. Тому співачка різко помітила, що, виявляється, Росія воює і вирішила призупинити свою концертну діяльність.

"З учорашнього дня ми живемо в іншій реальності, і я не можу змусити себе, забувши про все на світі, давати сольні концерти, тому хочу скасувати всі оголошені раніше і не буду поки їх планувати на найближчий час . Хочеться музикою дарувати свято, радість, веселощі, а в сьогоднішніх обставинах, мені здається, це не дуже доречно", - пише вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти